Σινεμά|09.11.2018 13:30

Ο 3ος κύκλος του «Stranger Things» θα είναι πιο τρομακτικός

Newsroom

Αναμφισβήτητα, το «Stranger Things» είναι μια από τις καλύτερες σειρές τρόμου/sci-fi των τελευταίων ετών. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο τρίτος κύκλος θα αναπτυχθεί σε οκτώ επεισόδια συνολικά και θα είναι πιο σκοτεινός και τρομακτικός. 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ηθοποιού Ντάκρε Μοντγκόμερι στο Popsugar, θα μάθουμε περισσότερα στοιχεία για το παρελθόν του Μπιλ και της ετεροθαλής αδελφής του, την Μαντ Μαξ. Παράλληλα, ο Γουίλ Μπάιερ δεν θα είναι πλέον ο κεντρικός ήρωας της ιστορίας. Θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, αλλά το ενδιαφέρον θα μετατοπιστεί αλλού. 

O έρωτας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στον επόμενο κύκλο, ενώ στις ΗΠΑ θα γίνει καστ για νεαρούς ηθοποιούς μιας και θα χρειαστούν αρκετοί κομπάρσοι.

Οι Ντάφερ μπορεί να ξέρουν πως θα τελειώσει η σειρά, δεν γνωρίζουν, όμως, σε πόσες σεζόν θα ολοκληρωθεί. «Έχουμε σκεφτεί ποιο θέλουμε να είναι το μεγάλο φινάλε, αλλά δεν έχουμε καταλήξει πόσο θέλουμε να τραβήξουμε την ιστορία», δήλωσε ο Ρος σε πρόσφατη συνέντευξη και ο Ματ συμπλήρωσε: «Η 4η μάλλον θα έχει λίγα επεισόδια και η 5η περισσότερα».

Τα γυρίσματα είναι ήδη σε εξέλιξη, ενώ η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το 2019. 

Stranger ThingNetflixσειρά