Amanda Seyfried για «Mamma Mia 3»: «Θα ήταν ανόητο να μη γίνει»
NewsroomΘετική στο ενδεχόμενο μιας τρίτης ταινίας «Mamma Mia» εμφανίζεται η Αμάντα Σέιφριντ (Amanda Seyfried), η οποία είχε πρωταγωνιστήσει και στα δύο προηγούμενα φιλμ του επιτυχημένου musical, στο πλευρό της Μέριλ Στριπ (Meryl Streep). Όπως υποστηρίζει, θα ήταν λάθος να μην συνεχιστεί το franchise.
«Η Μέριλ είναι διαθέσιμη»
Σε συνέντευξή της στο Variety, η ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατη συνομιλία της με τη Ρίτα Γουίλσον, η οποία συνδέεται στενά με την παραγωγή. «Μιλούσα με τη Ρίτα Γουίλσον χθες το βράδυ. Κάποιος είχε πει νωρίτερα: “Μόλις μίλησα με τη Ρίτα Γουίλσον. Μου είπε ότι το ‘Mamma Mia 3’ δεν έχει βγει από το τραπέζι”. Και εγώ είπα: “Δεν μπορεί να μείνει άλλο στο συρτάρι”», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως η Γουίλσον συμφώνησε μαζί της.
Η Σέιφριντ ξεκαθάρισε ότι τόσο η ίδια όσο και η Μέριλ Στριπ είναι πρόθυμες να επιστρέψουν για ακόμη μία ταινία. «Θα ήταν τόσο ανόητο αν δεν γινόταν. Συνεχίζουν να γυρίζουν το “Fast and the Furious”. Έχουμε ήδη κάνει το “Mamma Mia 2”. Η Μέριλ είναι διαθέσιμη. Πάμε να το κάνουμε. Απλώς βάλτε με σε ένα νησί με την Κριστίν Μπαράνσκι. Απλώς γυρίστε με εκεί. Είναι μία από τις θεές της εποχής μας», δήλωσε με ενθουσιασμό.
Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σημασία που είχαν για την ίδια οι δύο ταινίες του franchise, χαρακτηρίζοντας τη συμμετοχή της «μεγάλη πρόκληση». «Είμαι πραγματικά περήφανη γι’ αυτό. Πάρα, πάρα πολύ περήφανη», κατέληξε.
- Μητσοτάκης: Τα 6 μέτρα για το στεγαστικό - Ποιοι θα έχουν επιστροφή δύο ενοικίων, οι νέοι περιορισμοί σε Airbnb
- Ηλεκτρικός: Κλειστός και απόψε ο σταθμός «Βικτώρια» - Προβληματισμός από τα συνεχή μπλακ άουτ στη γραμμή 3
- Χάος στο Μεξικό: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο Κογκρέσο - Το απίστευτο βίντεο
- Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»