Σινεμά|20.05.2019 16:43

Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς: Παρατράγουδα πριν καν ξεκινήσουν τα γυρίσματα (pic)

Newsroom

Η παρέα της θρυλικής σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» επιστρέφει - λίγο μετά την τραγική απώλεια του Λουκ Πέρι, που έπαιζε στο σίριαλ τον ρόλο του Ντίλαν. Ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς νεανικές σειρές στα 90's. 

Ωστόσο, πριν καν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του νέου κύκλου, ο showrunner της σειράς Πάτρικ Σον Σμιθ καθώς και μερικοί σεναριογράφοι παραιτήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του «Variety». Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος, αλλά διάφορες φήμες θέλουν τους πρωταγωνιστές να έχουν άποψη για το σενάριο και να κάνουν πολλές παρεμβάσεις, κάτι που προκάλεσε τον θυμό των συντελεστών. 

Η Σάνεν Ντόχερτι, μέσα από τον προσωπικό της προφίλ στο Instagram, απάντησε στις παραπάνω φήμες, λέγοντας πως τα δημοσιεύματα είναι ψευδή και αρνείται να παίξει πάλι τον ρόλο της κακιάς. Παράλληλα, εξήγησε πως το μόνο πράγμα για το οποίο έχει μανία ελέγχου είναι η υγεία της καθώς στο παρελθόν έχει περάσει καρκίνο του μαστού και χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτική. 

T

Το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Αυγούστου στο Fox, με την επιστροφή όλου του βασικού καστ, εκτός από τον αποθανόντα Λουκ Πέρι. Οι Τζέισον Πρίστλεϊ, Σάνεν Ντόχερτι, Ίαν Ζίρινγκ, Τζένι Γκαρθ, Τόρι Σπέλινγκ, Μπράιαν Όστιν Γκριν και Γκαμπριέλ Καρτέρις δεν θα υποδυθούν τους χαρακτήρες της δραματικής σειράς, αλλά τους εαυτούς τους, που σύμφωνα με το σενάριο συναντιούνται μετά από 19 χρόνια. 

T
Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλςγυρίσματα