Lux Pascal: Η τρανς αδερφή του Pedro Pascal σε ταινία του Tom Ford
NewsroomΗ Lux Pascal, τρανς αδερφή του Πέδρο Πασκάλ (Pedro Pascal), κάνει ένα ακόμη σημαντικό επαγγελματικό βήμα. Μετά τη συμμετοχή που είχε στο τηλεοπτικό σύμπαν του Ryan Murphy μέσω γκεστ εμφάνισης στη σειρά «The Beauty», ετοιμάζεται να εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη στη μεταφορά του μυθιστορήματος «Cry to Heaven» της Anne Rice, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τομ Φορντ (Tom Ford).
Η 33χρονη ηθοποιός είχε εμφανιστεί, το 2017, στη σειρά «Narcos» του Netflix, στο πλευρό του αδελφού της, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε σε πρότζεκτ όπως το βιογραφικό φιλμ «Miss Carbon» (2025) και τη θεατρική παραγωγή Off-Broadway «Richard II» στη Νέα Υόρκη, δίπλα στον Michael Urie.
Η ταινία «Cry to Heaven», βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1992, διαδραματίζεται στην Ιταλία του ύστερου 18ου αιώνα και επικεντρώνεται στον κόσμο των καστράτι, των νεαρών ανδρών τραγουδιστών όπερας. Το νέο αυτό εγχείρημα σηματοδοτεί την πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Φορντ μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια και συνολικά την τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του.
Ενα «καστ αστέρων»
Σύμφωνα με το Deadline Hollywood, το καστ περιλαμβάνει τους Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson, Mark Strong, Colin Firth, Paul Bettany, Hunter Schafer και Thandiwe Newton, ενώ η Adele θα πραγματοποιήσει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο. Η ταινία θα επανενώσει επίσης τον Φορντ με τους πρωταγωνιστές του «A Single Man», Κόλιν Φερθ και Νίκολας Χολτ.
Αν και ο ρόλος της Πασκάλ δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, η συμμετοχή της αποτελεί σταθμό στην καριέρα της και την πραγμάτωση ενός μακροχρόνιου ονείρου, καθώς —όπως έχει δηλώσει— θαύμαζε τον Φορντ από νεαρή ηλικία. Έχει μάλιστα αναφερθεί στη βαθιά επιρροή που της άσκησαν οι ταινίες «A Single Man» και «Νocturnal Animals», αλλά και στη σημασία του δημιουργού στη βιομηχανία της μόδας, την οποία, όπως είπε, «άλλαξε για πάντα».
- Πόλεμος στο Ιράν: Φλέγεται και το Ντουμπάι με μπαράζ εκρήξεων - Όλα τα βλέμματα στο διάγγελμα Χαμενεΐ
- «Έχουμε ενδείξεις ότι σκοτώσαμε τον Χαμενεΐ» λέει το Ισραήλ - Διαψεύδει η Τεχεράνη
- Τέμπη 3 χρόνια μετά: Στο Σύνταγμα η Καρυστιανού χωρίς να πραγματοποιήσει ομιλία - «Δεν ήθελαν να μιλήσω»
- Μαρίνα Αγαθαγγελίδου στο ethnos.gr: «Η ζωή στο Βερολίνο με έμαθε να κάνω υπομονή, δεν είναι εύκολα στο εξωτερικό»