Σινεμά|01.07.2019 17:22

Netflix: 4+1 σειρές που ανυπομονούμε να δούμε τον Ιούλιο (vid)

Άγγελος Γεραιουδάκης

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που περιμένουμε με μεγάλη αγωνία εδώ και καιρό, αφού επιστρέφουν τα πιο δυνατά χαρτιά του Netflix, οι σειρές «La Casa de Papel» και «Stranger Things». Παράλληλα, έρχεται η έβδομη και τελευταία σεζόν του «Orange is the New Black». Εμείς προσπαθήσαμε και μάθαμε το υπόλοιπο πρόγραμμα της διάσημης διαδικτυακής πλατφόρμας για να γνωρίζετε όλα όσα έρχονται και αξίζει να παρακολουθήσετε στη μικρή οθόνη. Ετοιμαστείτε καταλλήλως για μαραθώνιο σερί προβολών!

La Casa de Papel 3 (Η Τέλεια Ληστεία)

Τέρμα οι διακοπές! Μετά τα γεγονότα της προηγούμενης σεζόν, ο Ρίο, η Τόκιο, ο Βερολίνο και ο Καθηγητής επιστρέφουν, αυτήν τη φορά με ένα ακόμα πιο περίτεχνο σχέδιο. Ο Καθηγητής και οι πάμπλουτοι «μαθητές» του το σκάνε, μετά τη ληστεία στο Νομισματοκοπείο της Ισπανίας και πάνε σε μέρη εξωτικά, προκειμένου να ζήσουν τη «μεγάλη ζωή». Ωστόσο, δεν κυλούν όλα ρόδινα καθώς ο Ρίο συλλαμβάνεται και η «Τόκιο» φέρνει κοντά όλη τη «συμμορία» για να καταστρώσουν σχέδιο απελευθέρωσης. Ο τρίτος κύκλος του «La Casa de Papel» μας ετοιμάζει για ένα καλοκαίρι με πολλές συγκινήσεις, καθώς θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου. 

Stranger Things 3

Λυσσασμένοι αρουραίοι, σοβιετική κατασκοπεία, η νέα Coca-Cola κι ένα ολοκαίνουργιο εμπορικό είναι μερικές μόνο από τις αλλαγές που φέρνει το καλοκαίρι του 1985 στο Χόκινς. Η Eleven και η παρέα της θα τους δούμε ένα χρόνο μετά τα γεγονότα της προηγούμενης σεζόν να έχουν αλλάξει αρκετά και την εφηβεία να χτυπά την πόρτα τους για τα καλά. Η υπερφυσική σειρά μυστηρίου των Duffer Brothers επιστρέφει με οκτώ επεισόδια στις 4 Ιουλίου και όλοι οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές θα είναι εκεί.

 

Orange is the New Black

Το «Orange is the new black» εισήγαγε την τηλεόραση σε μία μνημειώδη εποχή, και για έξι αξέχαστες σεζόν, καταπιάστηκε άφοβα με μερικές από τις πιο δύσκολες, επίκαιρες και ανθρώπινες ιστορίες των καιρών μας. Στην τελευταία του σεζόν, οι κυρίες του Λίτσφιλντ αποδέχονται το γεγονός πως η φυλακή τις άλλαξε για πάντα. Η Πάιπερ παλεύει με την ζωή έξω από την φυλακή, ενώ η ζωή στη Μαξ, διεφθαρμένη και άδικη όπως πάντα, συνεχίζεται χωρίς αυτή. Η φιλία της Τέιστη με τη Σίντυ ακόμη κρέμεται από μία κλωστή, ενώ η θανατική ποινή της τελευταίας ελλοχεύει. Η Γκλόρια και το προσωπικό της κουζίνας συγκρούονται με τις σκληρές πραγματικότητες της τελευταίας ροής κέρδους της Πόλυκον, ενώ άλλοι κυνηγούν ναρκωτικά ή όνειρα και παλεύουν με την πραγματικότητας της δικιάς τους θέσης σε αυτό τον κόσμο. Η έβδομη και τελευταία σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 26 Ιουλίου.

Άλλη Ζωή (Another Life)

Συνεχίζοντας τις επενδύσεις σε sci-fi τηλεοπτικές σειρές, η διάσημη διαδικτυακή πλατφόρμα παρουσιάζει το «Άλλη ζωή», μία νέα τηλεοπτική σειρά του Aaron Martin, που θα υλοποιήσει η Halfire Entertainment. Η ιστορία εστιάζει στην αστροναύτη Νίκο Μπρέκενριτζ και το πλήρωμά της, που αντιμετωπίζουν αφάνταστους κινδύνους σε μια αποστολή υψηλού ρίσκου για την εξερεύνηση ενός εξωγήινου αντικειμένου. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Katee Sackhoff, ενώ η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουλίου. 

Fab 5 - Queer Eye 4

Οι υπέρλαμπροι «Fab 5» επιστρέφουν με μια ακόμα σεζόν στις 19 Ιουλίου, γεμάτη συγκινητικές στιγμές, μοναδικές μεταμορφώσεις και πολύ κλάμα. Έχουν περάσει πάνω από δεκαπέντε χρόνια από τότε που η βραβευμένη με Emmy σειρά «Queer Eye for the Straight Guy» έφερε την επανάσταση στα ριάλιτι. Η σειρά έχει επιστρέψει στο Netflix και διατίθεται σε παγκόσμιο επίπεδο, παρουσιάζοντας στο κοινό ανά τον κόσμο μια σύγχρονη αισθητική, μια ποικιλόμορφη ματιά και μια ολοκαίνουργια υπέροχη πεντάδα: Άντονι Πορόβσκι (φαγητό και κρασί), Μπόμπι Μπερκ (διακόσμηση εσωτερικού χώρου), Καράμο Μπράουν (πολιτισμός), Τζόναθαν Βαν Νες (περιποίηση) και Ταν Φρανς (μόδα).

Τα νέα μέλη της υπέροχης πεντάδας δημιουργούν σχέσεις με άνδρες και γυναίκες με διαφορετικό υπόβαθρο και πεποιθήσεις, συχνά αντίθετες από τις δικές τους, και εξερευνούν μια ευρεία γκάμα θεμάτων, από τα δικαιώματα LGBTQ και τον κοινωνικό σχολιασμό μέχρι τη συνταγή για το καλύτερο γουακαμόλε με τοπικά υλικά και πολλά άλλα. 


Αναλυτικά όλες οι πρωτότυπες σειρές του Netflix που κάνουν πρεμιέρα τον Ιούλιο

  • Η Τέλεια Ληστεία: Μέρος 3 (19/07/2019)
  • Stranger Things 3 (04/07/2019)
  • Fab 5: Σεζόν 4 (19/07/2019)
  • Περνάμε Ζάχαρη: Σεζόν 2 (26/07/2019)
  • Κωμικοί Πάνε για Καφέ με το Αυτοκίνητο (19/07/2019)
  • Εργαζόμενες Μητέρες: Σεζόν 2 (25/07/2019)
  • Άλλη Ζωή (25/07/2019)
La casa de papelStranger ThingsNetflix