Σινεμά|20.07.2019 12:43

Top Gun 2: Ο Maverick και η παρέα του στο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε (vid)

Newsroom

Ο χολιγουντιανός σταρ Τομ Κρουζ συμμετέχει ως βασικός πρωταγωνιστής και παραγωγός στην κινηματογραφική συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του 1986, «Top Gun». Η ταινία ονομάζεται «Top Gun: Maverick» και θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουνίου 2020. Ο Κρουζ, μάλιστα, είχε ζητήσει να γίνει μια διακοπή στα γυρίσματα μέχρι να μάθει να πιλοτάρει ο ίδιος μαχητικό αεροσκάφος. Και φυσικά τα κατάφερε. Η πτήση στο «Top Gun: Maverick είναι πραγματική» και ο ίδιος ο Κρουζ βρίσκεται στο πιλοτήριο.

Ο 56χρονος Αμερικανός ηθοποιός σε συνέντευξή του υποσχέθηκε ότι η νέα ταινία, όπως και η πρώτη θα έχει ανταγωνισμό, οικογενειακές σχέσεις, θυσία, ηρωισμό και αεροπορία. Στο σίκουελ της ταινίας του 1986 εκτός από τον Τομ Κρουζ πρωταγωνιστεί και πάλι ο Βαλ Κίλμερ μαζί με νέες συμμετοχές των Μάιλς Τέλερ, Τζένιφερ Κόνελι, Γκλεν Πάουελ και Τζον Χαμ. H εμφάνιση – έκπληξη του ηθοποιού έγινε στο Comic-Con International San Diego 2019, όπου παρουσίασε και το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας Top Gun.

T

Στη δεύτερη ταινία «Top Gun», ο «αγέραστος» Τομ Κρουζ υποδύεται για άλλη μια φορά τον γοητευτικό πιλότο, ενώ τώρα θα είναι και εκπαιδευτής πτήσεων. Συνεχίζει να έχει μεγάλη αγάπη για τις γρήγορες μηχανές, ενώ στο τρέιλερ βλέπουμε πολλές σκηνές που παραπέμπουν στην αρχική ταινία (όπως τη σκηνή του beach volley και του μπαρ) και ακούμε το βασικό μουσικό θέμα του Harold Faltermeyer - Top Gun Anthem.  Η ταινία «Top Gun: Maverick» θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Ιουνίου του 2020.

T

Δείτε το τρέιλερ:  


Top GunΤομ Κρουζ