Σινεμά|29.07.2019 14:39

Τζένιφερ Λόρενς: «Καρφώνει» τη μαφία στη νέα ταινία του Πάολο Σορεντίνο

Newsroom

Η Τζένιφερ Λόρενς ανακοινώθηκε ως πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας με τίτλο «Mob Girl» του βραβευμένου με Όσκαρ, Πάολο Σορεντίνο. Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Αρλάιν Μπρίκμαν, συζύγου ενός «νονού της μαφίας», η οποία έγινε πληροφοριοδότης της αστυνομίας.

Εκτός από τον ρόλο της ως Αρλάιν Μπρίκμαν, η Τζένιφερ Λόρενς θα είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με τον Τζάστιν Πόλσκι μέσω της εταιρείας τους, Excellent Cadaver. Η ταινία σε σενάριο της Αντζελίνα Μπέρνετ είναι μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του best-seller της Τερέζα Κάρπεντερ, που κυκλοφόρησε το 1992 και της χάρισε βραβείο Πούλιτζερ.

T

Η Μπρίκμαν είχε σχέσεις με μαφιόζους, τελικά έγινε μέλος του οργανωμένου εγκλήματος και στη συνέχεια έγινε πληροφοριοδότης του FBI, βοηθώντας στην εξάρθρωση της μαφιόζικης «φαμίλιας» Κολόμπο.

T

«Το να βλέπεις αυτή την ιστορία από την οπτική της γυναίκας είναι μια νέα και συναρπαστική προσέγγιση αφήγησης μια κλασικής ιστορίας με μαφιόζους» ανέφερε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος των κινηματογραφικών στούντιο Makeready, Μπραντ Γουέστον.

«Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πιο τέλεια ομάδα κινηματογραφικών αστέρων, με τη Τζένιφερ να πρωταγωνιστεί σε έναν ρόλο – άθλο και τον Πάολο στη σκηνοθεσία, να ζωντανεύει στην οθόνη τη δύναμη και τη μοναδική οπτική της Αρλάιν». Η ταινία, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, είναι το πρώτο project-συνεργασία της εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών T Excellent Cadaver και των στούντιο Makeready.

Τζένιφερ ΛόρενςΧόλιγουντμαφία