Σινεμά|10.10.2020 16:24

The Morning Show: Το πρώτο τρέιλερ της Apple TV με τη Τζένιφερ Άνιστον (vid)

Newsroom

Η Apple μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της τηλεόρασης με τη δική της συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+, και δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ της σειράς «The Morning Show», τη μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή της Τζένιφερ Άνιστον. Το καστ συμπληρώνουν οι Ρις Γουίδερσπουν και Στιβ Καρέλ.

Η Άνιστον απολύει στον αέρα τον Καρέλ, ενώ το δημοσιογραφικό δίκτυο στο οποίο εργάζεται προωθεί μια άλλη ρεπόρτερ για τη θέση της Άνιστον. Αυτή η άλλη ρεπόρτερ είναι η Γουίδερσπουν και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Variety: Τα αίματα θα ανάψουν για τις Τζεν και Ρις.

Η τηλεοπτική σειρά «The Morning Show» θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο.

Εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Τζέι Κάρσον του «House of Cards», ενώ ο δημοσιογράφος του CNN Μπράιαν Στέλτερ θα είναι ειδικός σύμβουλος. Μάλιστα, το βιβλίο του «Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV», που κυκλοφόρησε το 2013 και εστιάζει στην κόντρα μεταξύ της εκπομπής «Today» του NBC και «Good Morning America» του ΑΒC θα χρησιμοποιηθεί ως βασική πηγή.

Το πρότζεκτ αποτελεί μια από τις ναυαρχίδες της Apple TV+ η οποία έχει ήδη παραγγείλει δυο σεζόν 20 συνολικά επεισοδίων.

Apple TVThe Morning ShowΤζένιφερ ΆνιστονΡις Γουίδερσπουν