Σινεμά|05.12.2018 16:04

Watership Down: Το τρέιλερ που μας απογοήτευσε! (vid)

Newsroom

Η μίνι σειρά κινουμένων σχεδίων «Watership Down» θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στο BBC στις 22 Δεκεμβρίου και την επόμενη μέρα στο Netflix

Με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο της υπαίθρου στη νότια Αγγλία, αυτή η ιστορία δράσης, τόλμης και επιβίωσης αφηγείται τις περιπέτειες μιας ομάδας κουνελιών, από τη στιγμή της εισβολής του ανθρώπου στο φυσικό τους περιβάλλον, με τις αντίστοιχες συνέπειες. Με επικεφαλής δύο αποφασιστικά αδέλφια, τα κουνέλια ξεκινούν ένα ταξίδι από την περιοχή τους, τη Φωλιά Σάντλφορντ, και περνάνε μέσα από τις οδυνηρές δοκιμασίες στις οποίες τους υποβάλλουν τα αρπακτικά και οι εχθροί τους, με αποστολή να φτάσουν στη «γη της επαγγελίας» και να ζήσουν στα πλαίσια μιας τέλειας κοινωνίας.

Τις φωνές τους στους χαρακτήρες δανείζουν οι Τζέιμς ΜακΑβόι, Νίκολας Χουλτ, Τζον Μπογιέγκα, Ολίβια Κόλμαν, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Ντάνιελ Καλούγια, Τζέμα Αρτερτον, Ρόζαμουντ Πάικ και Τομ Γουίλκινσον.

Το πρώτο τρέιλερ της μίνι σειράς κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες και δυστυχώς το τεχνικό κομμάτι μοιάζει κατώτερο των προσδοκιών που έχει κανείς από τις σύγχρονες τεχνολογίες του είδους.

NetflixWatership Down