Σινεμά|02.02.2020 23:00

The Crown: Ποια θα είναι η βασίλισσα Ελισάβετ στους επόμενους κύκλους

Newsroom

Η Olivia Colman ήταν εκείνη που διαδέχθηκε την Claire Foy στο ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ στη δημοφιλή σειρά του Netflix «The Crown». Ωστόσο η ηθοποιός μετά το τέλος της τέταρτης σεζόν που θα προβληθεί εντός του 2020 θα δώσει τη θέση της στην Imelda Staunton. Μάλιστα η πέμπτη σεζόν θα είναι και η τελευταία.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιβεβαιώνω ότι η Imelda Staunton θα είναι η βασίλισσα Ελισάβετ στην πέμπτη και τελευταία σεζόν, εισάγοντας το The Crown στον 21ο αιώνα. Η Imelda είναι μια εκπληκτική ηθοποιός και θα συνεχίσει την επιτυχία της Claire Foy και της Olivia Colman», δήλωσε ο Peter Morgan, παραγωγός της σειράς. 

«Στην αρχή φαντάστηκα ότι το The Crown θα τρέξει για έξι σεζόν, αλλά τώρα που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε τις ιστορίες της 5ης σεζόν μου είναι ξεκάθαρο ότι αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να μπει ένα τέλος. Είμαι ευγνώμων στο Netflix και τη Sony που στήριξαν αυτή την απόφαση» πρόσθεσε. 

«Οι πρώτες τρεις σεζόν του The Crown όρισαν μια εποχή και γνωρίζω ότι η επερχόμενη 4η σεζόν θα συμπληρώσει αυτή την επιτυχία. Είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός βραβευμένο προγράμματος που δημιουργήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και αγαπήθηκε από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Στηρίζω απόλυτα την δημιουργική απόφαση του Peter Morgan και ανυπομονώ να δω την Imelda Staunton και το υπόλοιπο cast και την ομάδα της πέμπτης σεζόν να φέρνουν στην σειρά ορόσημο ένα ταιριαστό και θεαματικό τέλος», τόνισε από την πλευρά του το υψηλόβαθμο στέλεχος του Netflix, Cindy Holland.

T
NetflixThe CrownΟλίβια Κόλμαν