Σινεμά|17.02.2020 18:35

Netflix: Ολική ανατροπή στο νέο teaser του «Stranger Things 4»

Newsroom

Μια από τις δημοφιλέστερες σειρές του Netflix επανέρχεται μέσα στο 2020 για την τέταρτη σεζόν της και κρύβει μια ανατροπή. Στο «Stranger Things» o σερίφης Χόπερ τον οποίο νομίζαμε για νεκρό εξαιτίας του φινάλε της τρίτης σεζόν, είναι ζωντανός!

Στο φινάλε της τρίτης σεζόν μπορεί να μείναμε με την εντύπωση ότι ο Χόπερ έχει γίνει αστρόσκονη στο φρικιαστικό εργαστήριο των Ρώσων κάτω από το Χόκινς, όμως το teaser της νέας σεζόν που δόθηκε στη δημοσιότητα από την παραγωγή της σειράς με τίτλο «Από τη Ρωσία με αγάπη», αποκαλύπτει ότι ο ηρωικός σερίφης είναι ζωντανός και μάλιστα βρίσκεται σε παγωμένο γκούλαγκ…

Οι δημιουργοί της σειράς, τα φοβερά αδέρφια Ντάφερ που ξέρουν πως να αναβιώνουν μοναδικά τη δεκαετία του ’80, δήλωσαν ότι τα γυρίσματα του «Stranger Things 4» έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο Χόπερ μπορεί να μην έφυγε για τον άλλο κόσμο, όμως «βρίσκεται φυλακισμένος μακριά από το σπίτι του στη χιονισμένη πεδιάδα της Καμτσάκα όπου θα αντιμετωπίσει επικίνδυνους ανθρώπους… αλλά και άλλα πράγματα».

Στο μεταξύ πίσω στην Αμερική ένας νέος τρόμος κάνει την εμφάνισή του. «Η τέταρτη σεζόν θα είναι η μεγαλύτερη και η πιο επική σεζόν μας και ανυπομονούμε να σας δείξουμε περισσότερα», σημειώνουν οι Ντάφερ. «Για την ώρα ας προσευχηθούμε για τον Αμερικάνο μας», προτρέπουν.

Υποθέτουμε ότι η παλιοπαρέα του Χόκινς θα επανασυνδεθεί για να σώσει τον κόσμο.

NetflixStranger Things