Σινεμά|15.03.2020 15:09

Και η Πενέλοπε Κρουζ υπέρ του Τζόνι Ντεπ στη δικαστική διαμάχη κατά της Άμπερ Χερντ

Newsroom

Μετά από την πρώτη δικαστική διαμάχη που σήμανε το άδοξο τέλος της σχέσης του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χέρντ με έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό και έναν φοβερό διασυρμό της φήμης του σταρ στη δημόσια σφαίρα, ο Τζόνι Ντεπ επανήλθε κατά της πρώην συζύγου του, μηνύοντας την τον Μάιο του 2019 για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μετά την Γουινόνα Ράιντερ που επανήλθε για να στηρίξει τον πρώην συζυγό της, στο πλευρό του βρίσκεται και η Πενέλοπε Κρουζ, η οποία με δήλωσή της εξαίρει την ευγένεια του χαρακτήρα του Τζόνι Ντεπ. «Γνώρισα τον Τζόνι όταν ήμουν 19 ετών. Ηταν στη Μαδρίτη και μου τον σύστησε ο Πέδρο Αλμοδόβαρ. Οι μόνες προτάσεις που ήξερα να λέω στα Αγγλικά τότε ήταν "τι κάνεις" και "θέλω να δουλέψω με τον Τζόνι Ντεπ". Πέρασαν χρόνια και όχι μόνο έκανα τρεις ταινίες μαζί του, αλλά τον μετράω ως έναν σπουδαίο φίλο. Με εντυπωσίαζε πάντοτε η ευγένεια, η ευφυία του, το ταλέντο του και η περίεργη αίσθηση του χιούμορ που έχει. Εχω ζήσει τον Τζόνι σε τόσες πολλές καταστάσεις και είναι πάντοτε ευγενής με όλους. Είναι ένας από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους που γνωρίζω» αναφέρει η Πηνέλοπε Κρουζ στη γραπτή δήλωσή της. 

«Κατα τη διάρκεια των έξι μηνών της πρώτης μου εγκυμοσύνης, ήμασταν κάθε μέρα μαζί στα γυρίσματα των "Πειρατών της Καραϊβικής". Ο σύζυγός μου κι εγώ δεν θα ξεχάσουμε τη γλυκύτητα, την προστασία, την ευγένεια με την οποία μου φέρθηκε σε κάθε βήμα εκείνης της διαδικασίας. Τον αγαπάμε πάρα πολύ και νιώθω τυχερή που έχουμε κάποιον τόσο ξεχωριστό στις ζωές μας» καταλήγει. 

Σημειώνεται ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει συνεργαστεί με τον Τζόνι Ντεπ σε τρεις ταινίες, το «Blow» του 2001, το «Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Αγνωστα Νερά» το 2011 και το «Φόνο στο Οριάν Εξπρές» του 2017.

Αμπερ ΧερντΤζόνι ΝτεπΠενέλοπε Κρουζ