Σινεμά|09.04.2020 13:36

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Νάταλι Γουντ από το HBO

Newsroom

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη ζωή και όχι για το θάνατο της Νάταλι Γουντ. Αυτό θέλει η κόρη της Γουντ, Νατάσα Γκρέγκσον Βάγκνερ, που συμμετείχε ενεργά στην παραγωγή του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ με τη σφραγίδα του HBO «Natalie Wood: What Remains Behind».

Ο θάνατος της σταρ του Χόλιγουντ στα 43 της, παραμένει μυστήριο, όπως και η ενοχή του πρώην συζύγου της Ρόμπερτ Βάγκνερ, ο οποίος το 2018 θεωρήθηκε ύποπτος στα πλαίσια μιας νέας έρευνας των αρχών γύρω από τις συνθήκες του ατυχήματος που έκοψε το νήμα της ζωής της. Το ντοκιμαντέρ ασχολείται και με αυτή την σκοτεινή παράμετρο αφήνοντας τον Βάγκνερ να πει τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη.

«Τη μέρα που πέθανε η μαμά μου, όλος ο κόσμος μου έγινε συντρίμμια» λέει η κόρη της Γουντ, που ήταν μόλις 11 χρονών όταν η μητέρα της πνίγηκε στη νήσο Καταλίνα, το 1981. «Από τότε, εστίασαν τόσο στο πώς πέθανε που επισκιάστηκε το τι άνθρωπος ήταν» σημειώνει.

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ με την υπογραφή στη σκηνοθεσία του Λοράν Μπουζερό, περιλαμβάνει πλάνα από την ιδιωτική ζωή της Γουντ και της οικογένειας της και στιγμές από την εκπληκτική, πολυετή καριέρα της: από την εμφάνισή της σε ηλικία εννιά ετών στην ταινία «Miracle on 34th Street» έως τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ταινίες «Επαναστάτης χωρίς αιτία» και «West Side Story».

Στο ντοκιμαντέρ μιλούν, μεταξύ άλλων, ο Ρόμπερτ Βάγκνερ, η κόρη της Γουντ, Κόρτνεϊ Μπρουκ Βάγκνερ, η Μία Φάροου, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ και ο Έλιοτ Γκουλντ. Αναφορά γίνεται σε πολλές από τις σχέσεις της Νάταλι Γουντ, πριν το τρέιλερ εστιάσει στον Ρόμπερτ Βάγκνερ με τον οποίο παντρεύτηκαν δύο φορές. «Δεν πιστεύω ότι έχει περάσει ούτε μία μέρα που να μη σκέφτομαι τη Νάταλι» λέει ο ίδιος στο τρέιλερ.

Η αδελφή της Νάταλι Γουντ, Λάνα, έχει εδώ και καιρό αποξενωθεί από τις ανιψιές της και αρνήθηκε να μιλήσει στο ντοκιμαντέρ. Πρόσφατα η ίδια συμμετείχε στο podcast «Fatal Voyage: The Mysterious Death of Natalie Wood» με στόχο να ρίξει φως στον θάνατο της ηθοποιού. «Δεν προβαίνω σε κρίσεις» δήλωσε η Λάνα Γουντ στους New York Times. «Δεν κάνω υποθέσεις. Δεν κάνω τίποτα απ' όλα αυτά. Απλά, κοιτάω τα δεδομένα. Η Νάταλι δεν κολυμπούσε. Ήταν βαθιά ριζωμένος ο φόβος της για τα σκοτεινά νερά».

Νάταλι ΓουντΡόμπερτ ΒάγκνερHBOντοκιμαντέρ