Πολιτισμός|10.07.2020 14:09

Η Τεχνόπολη ανάβει πάλι τα φώτα: Συναυλίες με καθήμενους λόγω κορονοϊού

Newsroom

Ο συναυλιακός χώρος της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων θα ανάψει και πάλι τα φώτα της εμβληματικής σκηνής του την Τετάρτη 15 Ιουλίου, κηρύσσοντας την έναρξη του συναυλιακού καλοκαιριού. Και φέτος, η Τεχνόπολη, #HDikiSouTexnopoli, φιλοδοξεί να γίνει το σημείο των μουσικών μας συναντήσεων, χαρίζοντάς μας συγκινήσεις, συναισθήματα και αναμνήσεις μέσα από 50 μαγικές βραδιές που θα βάλουν μουσική και χρώμα στο ιδιαίτερο αυτό καλοκαίρι.

Με προτεραιότητα την ασφάλεια, αλλά διατηρώντας πάντα τη γνώριμη φιλόξενη ατμόσφαιρά της, η Τεχνόπολη έχει αναδιαμορφώσει τους χώρους της σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες και τους ισχύοντες κανονισμούς. Έτσι, φέτος για πρώτη φορά, θα παρακολουθήσουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις, με φόντο τις πιο χαρακτηριστικές κόκκινες καμινάδες της πόλης και με απρόσκοπτη θέα προς τη σκηνή και όλα τα υπέροχα που θα συμβούν εκεί πάνω.

T

Ακόμη, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας, οι διοργανωτές προτρέπουν το κοινό να κλείσει τη θέση του online, από το δίκτυο της Viva.gr, ενώ τη μέρα της συναυλίας, η είσοδος στον χώρο θα γίνει είτε από την οδό Ιάκχου είτε από την οδό Περσεφόνης, ανάλογα με το διάζωμα που αναγράφει το εισιτήριο, αποφεύγοντας έτσι τον συνωστισμό. Ομοίως, οι διοργανωτές θα φροντίσουν να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την παραμονή στον χώρο της Τεχνόπολης και να τηρούνται οι αποστάσεις προς τα μπαρ και τις τουαλέτες.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, το κοινό θα ακολουθήσει προσεκτικά τις οδηγίες των ταξιθετών που βρίσκονται εκεί για να ρυθμίζουν την κίνηση εντός του χώρου αλλά και προς τις εξόδους. Οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι δεν ξεχνάμε να φοράμε τη μάσκα μας κατά την είσοδό και έξοδο από τον χώρο, φροντίζοντας για εμάς και τους γύρω μας. Αν και το φετινό καλοκαίρι είναι κάπως αλλιώτικο από τα άλλα, ένα πράγμα παραμένει το ίδιο: η αγάπη μας για τη μουσική.

T

Τεχνόπολη Δήμου ΑθηναίωνΚορονοϊόςΤεχνόπολιςμέτρα κορονοϊός