Πολιτισμός|19.07.2021 13:52

Τόλης Βοσκόπουλος: Συγκίνηση στο Twitter για το θάνατό του

Newsroom

Απέραντη θλίψη στο ελληνικό τραγούδι και στους χιλιάδες φίλους του σκόρπισε η είδηση του θανάτου του σπουδαίου τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς. Οι ανώνυμοι και επώνυμοι φίλοι του καλλιτέχνη, ο οποίος χάραξε ανεξίτηλο το σημάδι του στο ελληνικό τραγούδι των αποχαιρέτησαν μέσω Twitter.

Οι χρήστες τα social media με ένα μήνυμα ή μία φωτογραφία χαιρέτισαν των «άρχοντα» και «πρίγκηπα» του λαϊκού ρεπερτορίου. Μερικά από τα μηνύματα που κατέκλυσαν το Διαδίκτυο είναι τα παρακάτω: 

T
T
T
T
T
T
T

Πέθανε σε ηλικία 81 ετών ο Τόλης Βοσκόπουλος

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 81 ετών, άφησε ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Ο τραγουδιστής βύθισε στο πένθος τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του Μαρία λίγες μόλις μέρες πριν από τα γενέθλια του, που είναι στις 26 Ιουλίου. Όταν πρωτοξεκίνησε στο τραγούδι λόγω του στυλ, του στησίματος του στο πάλκο και του τρόπου ερμηνείας και ντυσίματος, οι φανατικοί θαυμαστές του τον αποκαλούσαν «Πρίγκιπα».

Για δεκαετίες, ο Τόλης Βοσκόπουλος βρισκόταν στην κορυφή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. «Ο μόνος σταρ που έχει η Ελλάδα είναι ο Τόλης» είχε δηλώσει ο Γιάννης Πάριος, ενώ ο Γιώργος Ζαμπέτας στην αυτοβιογραφία του αναφέρει: «Ο Τόλης είναι γεννημένος θεατρίνος. Ανεβαίνει στην πίστα και την καταπίνει όλη. Γιατί η πίστα όταν ανεβαίνεις σου λέει: φάε με για θα σε φάω. Να ξηγιόμαστε. Μεγάλος εργάτης ο Βοσκόπουλος, ο μεγαλύτερος».

Όλες οι ειδήσεις

Τόλης Βοσκόπουλος: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 χρονών

Pegasus Project: Παγκόσμιο σκάνδαλο κατασκοπείας - Στόχοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί

Ερντογάν στην Κύπρο: Μετά τις 3 φτάνει στα Κατεχόμενα - Τι θα ανακοινώσει

Ταξίδι με πλοίο: Μπλόκο σε 2.500 ταξιδιώτες το τριήμερο – Τι είπε ο Πλακιωτάκης για το μίνι lockdown στη Μύκονο

Εμβόλιο: «Ναυάγησε» το σχέδιο για κατ’ οίκον εμβολιασμούς από ιδιώτες γιατρούς – Ξεκινούν τα Κέντρα Υγείας

TwitterΤόλης Βοσκόπουλος