Πολιτισμός|05.09.2021 11:56

Glenn Close: H διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στην Επίδαυρο - Μαζί της η κόρη του Πάμπλο Πικάσο

Newsroom

Στην Επίδαυρο βρέθηκε η διάσημος ηθοποιός, Γκλεν Κλόουζ (Glenn Close), για να παρακολουθήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του «Οιδίποδα» σε σκηνοθεσία Τόμας Οστερμάιερ, διευθυντή της βερολινέζικης Σαουμπίνε. Η χολιγουντιανή σταρ πραγματοποίησε μια απλή και λιτή εμφάνιση, φορώντας παντελόνα, σανδάλια και μάσκα προστασίας, ενώ κάθισε στη θέση της χωρίς να προδώσει την παρουσία της στον χώρο.

Στην παρέα της, ήταν η κόρη του Πικάσο, ο Νίκος Σταμπολίδης, ο υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, αλλά και η διευθύντρια του Φεστιβάλ Κατερίνα Ευαγγελάτου. Μετά την παράσταση, ο θίασος βρέθηκε στην ταβέρνα Λεωνίδας, όπου η Εύα Νάθενα και Διονύσης Φωτόπουλος είχαν ετοιμάσει μια τούρτα για τα γενέθλια του γνωστού σκηνοθέτη, γεγονός που αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη για τους παρευρισκόμενους.

Νικόλαος Σταμπολίδης και Γκλεν Κλόουζ (Copyright: NDP)
Η Γκλεν Κλόουζ στην Επίδαυρο (Copyright: NDP)

Η Γκλεν Κλόουζ βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων του δεύτερου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς «Tehran» της AppleTv+. Μεγάλο κομμάτι της σειράς γυρίζεται στην Αθήνα και όπως ενημέρωσε η ηθοποιός θα χρειαστεί να λείψει από το σπίτι της καιρό. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, μάλιστα, θα μείνει στη χώρα μας μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Το σόου υπογράφουν οι Moshe Zonder και Omri Shenhar και το cast περιλαμβάνει τους Niv Sultan, Shaun Toub και Shervin Alenabi.

Παλόμα Πικάσο, Νικόλας Γιατρομανωλάκης και Γκλεν Κλόουζ (Copyright: NDP)

Όλες οι ειδήσεις

Γρηγόρης Βαλτινός: «Ο Μίκης Θεοδωράκης δεν θα ξεχαστεί ποτέ - Έφερε την ποίηση στα χείλη των Ελλήνων»

Ελένη Ροδά για θιασάρχη: «Με στρίμωξε στο αυτοκίνητό του, τον έσπρωχνα, του φώναζα»

Γιάννης Βαρδής: Απορρίφθηκε η αγωγή του εναντίον Μαυρίδη και Σιγανού για τραγούδι της Πάολας

Χάρης Βαρθακούρης για Big Brother: «Το περσινό κάστινγκ ήταν καταμακράν καλύτερο»

Γκλεν ΚλόουζΚατερίνα ΕυαγγελάτουΝικόλας ΓιατρομανωλάκηςΕπίδαυροςΠάμπλο Πικάσο