Πολιτισμός|21.07.2022 18:00

Brad Pitt: Ανατρεπτική εμφάνιση με φούστα στην πρεμιέρα της ταινίας του Bullet Train στο Βερολίνο

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo

H νέα ταινία Bullet Train στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) έκανε επίσημη πρεμιέρα στην Ευρώπη με τους θαυμαστές τους να κάνουν ουρά για να τον συναντήσουν. Ο 58χρονος αστέρας του Χόλιγουντ έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του. Μάλιστα, στο Βερολίνο επέλεξε να εμφανιστεί φορώντας φούστα.

Η συμπρωταγωνίστριά του, Τζόι Κινγκ μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα από την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στη γερμανική πρωτεύουσα. Σε αυτά διακρίνουμε και τον Μπραντ Πιτ με καφέ λινή φούστα, την οποία συνδύασε με ροζ πουκάμισο και καφέ σακάκι, λινά και τα δύο. Ολοκλήρωσε το look του με μαύρα μποτάκια και γυαλιά ηλίου.

 

Δύο χρόνια μετά το The Lost City, ο Brad Pitt ετοιμάζεται για την υποκριτική επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη μέσα από το πολυαναμενόμενο Bullet Train (στη χώρα μας θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Αυγούστου).

Οι χρήστες του Twitter ήταν διχασμένοι. Κάποιοι κατέκριναν την επιλογή του να φορέσει φούστα αλλά οι περισσότεροι έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο «κουλ και ακομπλεξάριστο».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ηθοποιόςΒερολίνοταινίαειδήσεις τώραΜπραντ Πιτ