Πολιτισμός|19.09.2022 15:10

Μάρθα Καραγιάννη: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της

Newsroom

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου, βυθίζοντας στη θλίψη το πανελλήνιο, καθώς ήταν μια ιδιαίτερη αγαπητή ηθοποιός. Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας επί μακρόν. Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας στάθηκε δίπλα της ακόμα και όταν η ίδια χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης της χολής, το φθινόπωρο του 2020. Τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα για την υγεία της. Η ηθοποιός έχασε πολλά κιλά και ο οργανισμός της είχε πλέον εξασθενήσει. 

Συγγενείς, φίλοι και ο κόσμος που τη λάτρεψε μέσα από την κινηματογραφική και θεατρική της πορεία θα έχει την ευκαιρία να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στο Α’ Νεκροταφείο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η τελετή θα γίνει στις 12.00 μ.μ. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί για στεφάνια, τα χρήματα να κατατεθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Τα μηνύματα στο Twitter μιλούν για μία σπουδαία και μοναδική ηθοποιό που δεν είναι πια κοντά μας. «Αξεπέραστη μελαχρινή γυναικάρα, ταλαντούχα, γεμάτη σκέρτσο και χαρά» έγραψε κάποιος, μ' έναν άλλο να συμπληρώνει: «Μόλις πέρασε στην αιωνιότητα άλλη μια μεγάλη ηθοποιός, η Μάρθα Καράγιαννη. Τα σέβη και συλλυπητήρια στην οικογένεια της».

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση, πολλοί συνάδελφοί της έχουν εκφράσει τα συναισθήματά τους και με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αποχαιρετούν. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Μαίρη Χρονοπούλου. Η ηθοποιός έκανε μια συγκινητική δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία και μοιράστηκε με τους followers της κάποιες σκέψεις της.

Παράλληλα, η Καίτη Φίνου έγραψε: «Αχ Μάρθα μας έφυγες και εσύ. Καλό ταξίδι να έχεις. Υπάρχει όλη η παλιοπαρέα που σε περιμένει. Εμάς κάνετε φτωχότερους». Μιλώντας, επίσης, στον Alpha ο Μάκης Δελαπόρτας δήλωσε συντετριμμένος για την απώλεια. Υπογράμμισε πως δεν το περίμενε, αφού δεν είχε τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο ίδιος είχε συχνή επαφή με την οικογένειά της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ηθοποιόςΣπίτι του ΗθοποιούΜάρθα Καραγιάννηειδήσεις τώρακηδεία