Πέθανε η ηθοποιός Βιβέτα Τσιούνη
Newsroom«Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός Βιβέτα Τσιούνη.
Η «κόρη» του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην ταινία «Μικροί και μεγάλοι εν δράσει» πέθανε σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.
Η Βιβέτα Τσιούνη γεννήθηκε το 1934. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου. Από το 1955 έως το 1993 έλαβε μέρος σε 35 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου. Η χαμηλών τόνων αξιόλογη ηθοποιός ξεχώρισε και σε μια σειρά ταινιών όπως οι: «Μικροί και μεγάλοι εν δράσει», «Οργή», «Αμφιβολίες», «Ο θαυματοποιός», αλλά και σε σειρές όπως το «Ξενοδοχείο ο 7ος ουρανός», «Μαύρο κλειδί» και «Τρεις Χάριτες».
Την Βιβέτα Τσιούνη θυμάται χαρακτηριστικά το τηλεοπτικό κοινό και από τη συμμετοχή της στην αστυνομική σειρά «Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα», που βασίστηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή και τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Ερρίκος Ανδρέου.
«Την πολυαγαπημένη μας αδελφή και θεία Βιβέτα Τσιούνη εκηδεύσαμε σε στενό οικογενειακό τη Δευτέρα 6/5/2019 στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών. Η αδελφή της Πόπη Τσιούνη, τα ανίψια Ελιάννα και Βασίλης Ρεμεντζής. Οι λοιποί συγγενείς», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας.
- Εικόνες αποκάλυψης από τη φονική φωτιά στο Ρέθυμνο - Σταμάτησαν τα εναέρια μέσα, τεράστιο το μέτωπο
- Τέλος ο Θανάσης Αυγερινός από εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Καρυστιανού - Τι καταγγέλλει
- Σε αυτές τις παραλίες της Αττικής απαγορεύεται η κολύμβηση - Η εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας
- AI εκτός ελέγχου: Πράκτορες του ChatGPT αυτονομήθηκαν και έκαναν μπαράζ κυβερνοεπιθέσεων σε εταιρείες