Λίνα Μενδώνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ μετάφραζε τους νόμους κατά το δοκούν
NewsroomΠόλεμο ανακοινώσεων ανάμεσα στη νυν και την πρώην ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού έχει ξεσπάσει με αφορμή το θέμα της δωρεάν χρήσης, από την εταιρεία Coca - Cola, εθνικών συμβόλων, όπως ο Παρθενώνας, για διαφημιστικούς σκοπούς.
Μετά την σημερινή απάντηση της πρώην υπουργού Πολιτισμού, Μυρσίνης Ζορμπά, στις πρόσφατες δηλώσεις της Λίνας Μενδώνη, σύμφωνα με τις οποίες, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για την όλη κατάσταση, η τελευταία, δήλωσε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων: «Οι κυρίες και οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ που άσκησαν διοίκηση στον τομέα του Πολιτισμού, χρησιμοποιώντας και ερμηνεύοντας τους νόμους κατά το δοκούν, εξακολουθούν να προβάλλουν ανυπόστατους ισχυρισμούς, νομικά και ουσιαστικά αβάσιμους, για να καλύψουν τις παραλείψεις τους και τα σφάλματά τους.
Αδυνατώντας να κατανοήσουν τις συνέπειες των πεπραγμένων τους, με ασαφή και ιδεοληπτικό λόγο, εις μάτην φλυαρούν. Θα ήταν προτιμότερο να σιωπήσουν».
- Οι διαφορετικές γραμμές Τραμπ - Νετανιάχου στον πόλεμο: Η νίκη τύπου Βενεζουέλας, τα ιρανικά πετρέλαια και το «μέχρι τέλους»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης όταν ιρανικός πύραυλος πέφτει σε δρόμο στο Ισραήλ
- Παρουσιάστηκε ο 19χρονος φίλος του οπαδού του ΠΑΟΚ - Θα καταθέσει για τη δολοφονία
- «Πουλούσε πάγο και σε Εσκιμώους»: Βρετανική εταιρεία έκλεισε και άφησε φέσια 2 εκατ. λιρών