Fashion & Design|25.04.2023 09:14

Επίτιμος διδάκτορας του Καθολικού Πανεπιστημίου της Ιερής Καρδιάς θα αναγορευτεί ο σχεδιαστής Τζόρτζιο Αρμάνι

Newsroom

Ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας, Τζόρτζιο Αρμάνι θα αναγορευτεί επίτιμος διδάκτορας στην Παγκόσμια Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Ιερής Καρδιάς (Universita Cattolica del Sacro Cuore) με πολλές Σχολές σε όλη την Ιταλία. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαϊου στο δημοτικό θέατρο της Πιατσέντσα.

«Μετά τον χαιρετισμό του πρύτανη, Φράνκο Ανέλι, η κοσμήτορας της Οικονομικής και Νομικής Σχολής, Άννα Μαρία Φελεγκάρα, θα αναγνώσει τους λόγους για τους οποίους η Σχολή απονέμει τον ακαδημαϊκό τίτλο σε έναν επιχειρηματία που έχει γίνει κορυφαίος παράγοντας στις παγκόσμιες επιχειρήσεις χάρη στην εξαιρετική δημιουργικότητά του και τις οργανωτικές και στρατηγικές δεξιότητες» αναφέρεται σε ανακοίνωση που κοινοποίησε το Πανεπιστήμιο. «Θα ακολουθήσει η ομιλία του Τζόρτζιο Αρμάνι» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Γεννημένος στην Πιατσέντσα το 1934, ο Τζόρτζιο Αρμάνι μεγάλωσε στην πόλη, φοίτησε στο επιστημονικό γυμνάσιο Λορέντσο Ρεσπίγκι και στη συνέχεια μετακόμισε στο Μιλάνο με την οικογένειά του. Έγινε σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας και σήμερα είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Armani Group, ο οποίος έχει 8304 υπαλλήλους και 9 εργοστάσια παραγωγής.

ειδήσεις τώρασχεδιαστής μόδαςΤζόρτζιο Αρμάνι