Fashion & Design|11.03.2024 07:48

Όσκαρ 2024: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί - Το φινάλε για το trend Barbiecore και τα look που ξεχώρισαν

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
AP photo
AP photo
AP photo
AP photo
AP photo
AP photo
AP photo

Είτε είστε κινηματογραφόφιλοι είτε όχι, η μεγαλύτερη βραδιά του κινηματογράφου είναι το σημείο όπου θα θέλετε να αναζητήσετε μερικές από τις καλύτερες στιγμές μόδας της χρονιάς, και τα Όσκαρ του 2024 είναι βέβαιο ότι είναι μια ξεχωριστή βραδιά. Φέτος, γιορτάζουμε το Barbenheimer, την ορχηστρική εκδοχή του «P.I.M.P.» από το Anatomy of a Fall, την Julianne Moore που μιλάει ψιθυριστά στο May December, κάθε τρελό ρούχο που φόρεσε η Έμμα Στόουν (Emma Stone) στην ταινία Poor Things και πολλά άλλα. Απόψε, ο ετήσιος εορτασμός έγινε με τους αγαπημένους μας σταρ να αναδεικνύουν τα καλύτερα φορέματα με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Το The Cut συγκέντρωσε τα πιο εντυπωσιακά look από το κόκκινο χαλί αλλά και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις εμφανίσεις των σταρ την πιο εντυπωσιακή βραδιά του Χόλιγουντ.

Υπήρξε ένα μεγάλο φινάλε για το trend Barbiecore που ξεκίνησε με την ταινία Barbie, αλλά αυτή τη φορά το ροζ ήρθε από την America Ferrera, ενώ η Margot Robbie, ο Ryan Gosling και η Greta Gerwig επέλεξαν πιο ουδέτερες αποχρώσεις. Άλλες αξιοσημείωτες εμφανίσεις είχαν οι Zendaya, Lily Gladstone, Carey Mulligan, Cillian Murphy, Emily Blunt, Da'Vine Joy Randolph, Billie Eilish, Michelle Yeoh, Issa Rae, Danielle Brooks, Ariana Grande, Florence Pugh, Greta Lee, Jodie Foster και Anya Taylor-Joy.

Η Emma Stone σαν Bella Baxter εμφανίστηκε με ένα mint peplum φόρεμα που θεωρήθηκε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις. Άλλες εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν ο Colman Domingo με custom Louis Vuitton, η Rita Moreno με Badgley Mischka και το ροζ πουφ φόρεμα της Ariana Grande.

Η Vanessa Hudgens με την εμφάνισή της επιβεβαίωσε ότι σύντομα θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά, καλλιτέχνες φόρεσαν κόκκινες καρφίτσες για να ζητήσουν κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, ενώ πολλοί ήταν οι παρευρισκόμενοι που επέλεξαν να φορέσουν μαύρα.

ΌσκαρΈμμα ΣτόουνPoor Thingsβραβεία ΟσκαρΤελετή ΟσκαρΓιώργος ΛάνθιμοςΟσκαρ 2024ειδήσεις τώρα