Food & Drink|23.05.2020 11:59

Ένα wine bar, πέντε διαφορετικά μενού που σε ταξιδεύουν

Newsroom

Με όνομα κατά το ήμισυ καραβάνι και το κατά το ήμισυ κρασί (caravan + vin) δεν είναι περίεργο που αγαπά τα τα οινο-γευστικά ταξίδια. Το Caravin ήδη στις θεματικές βραδιές του έχει καρφώσει το σημαιάκι του σε διάφορα σημεία του παγκόσμιου χάρτη ‒Μαδαγασκάρη, Αργεντινή κ.ά.‒ και από τις 25 Μαΐου που ξανανοίγει τις πόρτες του μετά το lockdown έχει σκοπό να συνεχίσει τις βόλτες του ανά τον κόσμο. Πιο συστηματικά, με περισσότερους προορισμούς και τηρώντας τα απαραίτητα πρωτόκολλα διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Από τη Δευτέρα λοιπόν, στο φιλικό wine bar του Θησείου, το οποίο τώρα που είμαστε αταξίδευτοι κι αρχίζουμε σιγά-σιγά να κάνουμε σχέδια θέλει να μας βάλει ιδέες, θα έχει κανείς τη δυνατότητα να συνδυάσει κάποια φιάλη ή κάποιο ποτήρι κρασί από τη λίστα του με πέντε διαφορετικά ατομικά μενού: ελληνικό, ιταλικό (που είναι είναι το χορτοφαγικό της παρέας), ασιατικό, αραβικό και μεξικάνικο. Θα ταξιδέψει σε... οικονομική θέση. Τα εν λόγω μενού, τα οποία έχει επιμεληθεί η σεφ Μάρα Σκαγιά κυμαίνονται από €12,50 έως €16,50.

Κάθε ένα σετ αποτελείται από τρία πιάτα (ορεκτικό, σαλάτα, κυρίως). Το αραβικό, λόγου χάρη, περιλαμβάνει χειροποίητη πίτα με κιμά και μπαχαρικά, λιβανέζικη σαλάτα φατούς και ρύζι με κοτόπουλο, κουρκουμά, σταφίδες, κουκουνάρι, πιπεριές και γλυκοκαυτερή σάλτσα. Το ιταλικό, πίτσα με μοτσαρέλα, ντοματίνια και βασιλικό, σαλάτα με ρόκα, ντοματίνια, iceberg και ροδάκινο, καθώς επίσης και λαζάνια με μελιτζάνα, μοτσαρέλα και μπεσαμέλ. 

Caravin Wine Bar Ακάμαντος 11, Θησείο, τηλ.: 2114003962

restartwine barκρασίφαγητό