Καλοκαίρι στην παραλία για το Coyoacan
NewsroomΜέχρι τώρα τους θερινούς μήνες το Coyoacan τους περνούσε στην εσωτερική αυλή του, που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται σε λατινοαμερικάνικη χασιέντα. Πλέον όμως το σενάριο έχει και θάλασσα, καθώς το μεξικάνικο εστιατόριο και μπαρ της οδού Ηρακλειδών μεταφέρθηκε στο Varkiza Resort (το πρώην Yabanaki). Σ’ αυτή την καθημερινή εκδοχή, που έκανε πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου, λειτουργεί από το πρωί με προτάσεις για όλες τις ώρες.
Ο χαλαρωτικός χώρος με την boho αισθητική, διακοσμημένος από τον Στράτο Χιωτέλη σε γήινα χρώματα, αντλεί έμπνευση από το Τούλουμ – την αγαπημένη πόλη των yoggis στην χερσόνησο του Γιουκατάν. Εντούτοις, με τον Σαρωνικό να απλώνεται μπροστά του, έχει αλλάξει το γευστικό του προφίλ: στην κουζίνα, ο σεφ Παναγιώτης Μουτσόπουλος συνδυάζει μεξικάνικα και μεσογειακά στοιχεία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα θαλασσινά και στα ψάρια. Στο μενού συναντά κανείς από ceviche μέχρι αστακομακαρονάδα, ενώ μια σειρά από δροσιστικά κοκτέιλ στο ατμοσφαιρικό, lounge αισθητικής μπαρ αλλά και experimental ethnic house μουσικές συμπληρώνουν την εικόνα.
Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού σημειώνουν ότι το προσωπικό τηρεί ευλαβικά όλα τα μέτρα, τις προδιαγραφές και τους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας που επιβάλλουν οι περιστάσεις.
Coyoacan Playa: Varkiza Resort (πρώην Yabanaki beach), Βάρκιζα. Ωράριο λειτουργίας: 9.00 - 2.00
- Η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης μετά το «όχι» των αγροτών - «Διάλογος χωρίς την ταλαιπωρία της κοινωνίας»
- Ηράκλειο: «Δεν είμαι καλά, θέλω να μιλήσω σε κάποιον» - Τα τελευταία λόγια του αγνοούμενου γιατρού
- Κύπρος: 23χρονος κρατούμενος έβαλε τέλος στη ζωή του - «Βαρόνοι» των Κεντρικών Φυλακών τον χρησιμοποιούσαν ως σκλάβο
- Πάρις Παρασκευάδης στο ethnos.gr: Προσπαθώ να ζήσω το «τώρα» αγνοώντας το τικ-τικ του ρολογιού