Food & Drink|16.07.2020 13:23

Aυτό το ασυνήθιστο «κομπρεσέρ» φτιάχνει... παγωτό

Newsroom

Το Spoild, που άνοιξε πριν από λίγο καιρό τις πόρτες του στην οδό Βουλής, ήδη τραβάει την προσοχή όσων περνούν από μπροστά του με την ποπ αισθητική του, που παραπέμπει στην πολύχρωμη και σίγουρα πιο «αθώα» δεκαετία του '80. Πλην όμως έχει μια ακόμη ιδιαιτερότητα: την υφή του παγωτού του, την οφείλει σε ένα ειδικό, σε διαφορετικό ρόλο από ό,τι το έχουμε συνηθίσει, «κομπρεσέρ».  

Πάβλοβα, μπανόφι, τιραμισού, κρέμα με μπισκότα Oreos, πορτοκάλι με κανέλα, φιστικοβούτυρο και πολλές ακόμη γεύσεις παγωτού φτιαγμένου με τον παραπάνω αναδευτήρα που μοιάζει με τρυπάνι περιμένουν τους φίλους του παγωμένου επιδορπίου εκεί στο κέντρο, ενώ οποίος θέλει να πειραματιστεί λίγο παραπάνω, μπορεί να επιλέξει τα αγαπημένα του υλικά (σοκολατένιες νιφάδες, πραλίνες, σαντιγί, ξηρούς καρπούς, δημητριακά, M&Ms, μαρέγκες και πάει λέγοντας) και να χτίσει το δικό του παγωτό, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Όσο πληθωρικό το θέλει.

Στο νέο ice-cream bar του κέντρου, που είναι δημιούργημα της ομάδας που έχει και το Lukumades, στην Αιόλου, φτιάχνουν επίσης milkshakes και φουρνίζουν σε καθημερινή βάση τραγανά cookies με μαλακό εσωτερικό ‒ βουτύρου, με σοκολάτα γάλακτος και αμύγδαλα, με μαύρη σοκολάτα και καρύδια και πολλά ακόμη. Όσο για τον καφέ τους, τον παίρνουν από την ελληνική εταιρία Κudu.

Spoild Bουλής 5, Αθήνα, τηλ: 2103210115.

παγωτόάφιξη