Food & Drink|13.11.2020 11:49

Τα παγωτά και τα γλυκά της Κayak στο σπίτι με ένα κλικ

Newsroom

Καλοκαίρι χωρίς παγωτό δε γίνεται. Έτσι το μετρούσαμε το καλοκαίρι μικροί, παγωτό-παγωτό, αγωνιώντας να προλάβουμε να φάμε όσο το δυνατόν περισσότερα πριν επιστρέψουμε στα θρανία. Μεγάλοι το χαιρόμαστε δίπλα στη θάλασσα, σε ασπρισμένα σοκάκια, όταν καψώνει η πόλη. Δεν είναι πλέον θερινό «σπορ» το παγωτό. Έχει γίνει μια αγαπημένη συνήθεια παντός καιρού.

Η βιολογική βελγική σοκολάτα με σοκολατένια τσιπς, το φιστίκι, η φίνα βανίλια Μαδαγασκάρης, η αλμυρή καραμέλα βουτύρου με καβουρδισμένα αμύγδαλα, το ιδιαίτερο παγωτό μαστίχα με ροζ πιπέρι, το πλούσιο σε γεύση παγωτό τσουρέκι με πραλίνα, που ξυπνάει το πιτσιρίκι που κρύβεται μέσα σου, είναι εξίσου δελεαστικά όταν συννεφιάζει· και μας βάζουν στην χρονοκάψουλα του καλοκαιριού όταν... συννεφιάζουμε εμείς. Χάρη στο e-shop που μόλις εγκαινίασε η Kayak, η αιώνια λιακάδα ενός ωραίου παγωτού είναι μόλις ένα κλικ μακριά.

Με τη νέα υπηρεσία delivery της τολμηρής σε ιδέες, με εξελιγμένη τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό ελληνικής εταιρίας που μετράει δύο δεκαετίες ιστορίας, μπορείς να δεις την αγαπημένη σου σειρά ή μια ταινία βουτώντας το κουτάλι σου σε ένα παγωτό... ποπ κορν. Η Kayak, που έχει αμέτρητες κλασικές και ασυνήθιστες γεύσεις στη συλλογή της, ανάμεσα στις οποίες και παγωτά χωρίς γλουτένη και vegan, αλλά και μια μεγάλη γκάμα από δροσιστικά σορμπέ, πλέον φέρνει μέχρι την πόρτα σου mini cups παγωτού, παγωτά των 500ml και ειδικές τρίκιλες συσκευασίες για όλη την οικογένεια.

Επιπλέον, μέσω του νέου e-shop, μπορεί κανείς να παραγγείλει και μια σειρά από γλυκά: πληθωρικά σοκολοτένια κέικ, πύργους red velvet, τούρτες. Όπως και το πολυβραβευμένο παγωτό της Κayak ‒πριν λίγο καιρό η εξαιρετική Grand Cru Chocolate της Kayak, φτιαγμένη από την ιδιαίτερη ποικιλία Nyangbo της Valrhona, απέσπασε 3 αστέρια στον υψηλού κύρους διαγωνισμό Great Taste Awards‒ φτιάχνονται με φρέσκο ελληνικό γάλα, κρέμα γάλακτος, φρέσκα φρούτα και ξηρούς καρπούς. Βρίσκονται στα χέρια σου την επόμενη κιόλας μέρα της παραγγελίας σου, σε μια ιδιαίτερη συσκευασία, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας.

Παραγγελίες στο www.kayak.gr/eshop και τηλεφωνικά στο 2106628464. Παραδόσεις εντός της Αττικής, δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των € 30.

e-shopγλυκάKayakdeliveryπαγωτό