Food & Drink|27.11.2020 11:37

Υψηλή χασαπική & delicatessen στο νέο κατάστημα Drakoulis

Newsroom

Αντισυμβατικός κρεοπώλης, ο Στράτος Δρακούλης είναι από τις πιο χαρακτηριστικές μορφές της ψαγμένης κρεατοφαγίας. Βαδίζοντας στα χνάρια του πατέρα του, ο οποίος άνοιξε το πρώτο χασάπικο της οικογένειας στη Νέα Σμύρνη πριν από πενήντα χρόνια, προχώρησε πολλά βήματα παραπέρα, γράφοντας ένα δικό του, μαξιμαλιστικό σενάριο με πρωταγωνιστή το κρέας.

Διανθίζοντάς συνεχώς τη γκάμα του, αντλώντας υλικό από πολλά διαφορετικά σημεία του κόσμου, επιφύλαξε στους κρεατολάγνους μια εντυπωσιακή ποικιλία επιλογών και πολλά αλλεπάλληλα τετ α τετ με σπάνια/διάσημα κομμάτια από την Αμερική, την Αυστραλία, την Ιαπωνία και όχι μόνο. Τα σύγχρονης λογικής κρεοπωλεία του ‒ το πλέον κατάλληλο μέρος να πιάσει κανείς συζήτηση για προελεύσεις, φάρμες, κοπές και ποσοστά ενδομυϊκού λίπους‒ μοιάζουν σχεδόν με κοσμηματοπωλεία (με μια ιδέα από κλαμπ, μια που η δυνατή ηλεκτρονική μουσική είναι... σήμα κατατεθέν). Και το άρτι αφιχθέν κατάστημα της Νέας Σμύρνης δεν αποτελεί εξαίρεση.

Oι πάγκοι κοπής του Drakoulis Butcheries τραβάνε το βλέμμα

Η φιλοσοφία του Drakoulis Butcheries, που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του σε διαφορετική διεύθυνση στην ίδια περιοχή που γεννήθηκε το brand, συνοψίζεται στις τρεις λέξεις που βλέπεις τυπωμένες σε κεντρικό σημείο του χώρου: «Passion–Vision–Action» (Πάθος–Όραμα–Δράση). Με κυρίαρχο το μαύρο χρώμα, που συνδυάζεται με ξύλο και γυαλί, υποβλητικά φωτισμένο, έχει κάτι το σχεδόν μυστηριακό. Και μια ομάδα που το κρέας το βλέπει... ευλαβικά.

Πέρα από τις αμέτρητες επιλογές premium φρέσκων κρεάτων που κόβονται επιτόπου, στον καινούργιο χώρο βρίσκει κανείς και προσυσκευασμένα τα κρέατα που καταφθάνουν από τις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας διατηρώντας τη φρεσκάδα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Στις βιτρίνες και στα ράφια συναντά επίσης μια μεγάλη ποικιλία από συσκευασμένα λαχανικά και γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως επίσης και αρτοσκευάσματα, μπαχαρικά, μυρωδικά και σάλτσες. Κρεοπωλείο και delicatessen μαζί, έχει πολλές ιδέες για όποιον θέλει να αναβαθμίσει το καθημερινό τραπέζι.

Drakoulis Butcheries Αρτάκης 88 & Αγίας Σοφίας 55, Νέα Σμύρνη, τηλ.: 2109320173, 210 9320211

αγοράκρέαςκρεοπωλείοDelicatessen