Food & Drink|08.12.2020 12:27

Κουραμπιέδες και μελομακάρονα με ένα κλικ

Newsroom

Πόσες φορές έχετε σταματήσει σε κάποιο φούρνο Βενέτη για να πάρετε κάτι για το δρόμο ή κάτι για να μασουλίσετε στο γραφείο; Μπροστά στις μονίμως φορτωμένες βιτρίνες όλο και κάτι σου κάνει κλικ: ένα κρουασάν, μια τυρόπιτα, μια γιαννιώτικη σπανακόπιτα, ένα πεϊνιρλί, ένα σάντουιτς, μια σαλάτα, κάποιο από τα πιάτα που ετοιμάζουν καθημερινά... Αυτό τον καιρό έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ακριβώς το ίδιο διαδικτυακά, από το λάπτοπ, το tablet ή το κινητό σας.

Πέρα από το να παραγγείλετε κάποιο σνακ ή έναν ζεστό ή κρύο καφέ, μπορείτε να αγοράσετε και ψωμί σε μεγάλη ποικιλία (Βενέτικο, καρβελάκι ζέας, μοναστηριακό, καρβελάκι Μάνης, ψωμί με χαμηλό γλυκαντικό δείκτη κτλ.) όταν δεν θέλετε να βγείτε ή προτιμάτε να αποφύγετε την κίνηση στο φούρνο – μπορούν να σας το κόψουν κιόλας, για ακόμη περισσότερη ευκολία.

Και βέβαια, να επιλέξετε κάποια από τα κλασικά ή τα γιορτινά γλυκά του γευστικού πολυχώρου. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Wolt στο σπίτι φτάνουν ταρταλέτες, πάστες και τούρτες, μελομακάρονα, παραδοσιακά ή με επικάλυψη σοκολάτας, κουραμπιέδες, μελωμένες δίπλες και κορμοί καστάνου, ενώ από τις 28 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμες online και οι βασιλόπιτες Βενέτη.

Η διανομή γίνεται όλες τις ημέρες της εβδομάδας από επιλεγμένα καταστήματα της εταιρίας, από τις 8.00 μέχρι τις 20.30.

μελομακάρονακουραμπιέδεςψωμίdeliveryγλυκά