Food & Drink|15.04.2021 13:26

Cοve Paros: Φαγητό και ποτό με δυνατή υπογραφή στο καινούργιο ξενοδοχείο της Πάρου

Newsroom

Το Cove Paros, που θα ανοίξει τις πόρτες του τον Ιούνιο στην παραλία των Αγίων Αναργύρων, σε απόσταση αναπνοής από την Νάουσα, ετοιμάζεται να βάλει τη δική του πινελιά στο γευστικό τοπίο και στη νυχτερινή διασκέδαση της Πάρου. Σχεδιασμένο σε λιτά μοντέρνες γραμμές, διακοσμημένο με φυσικά υλικά, επιφυλάσσει στους επισκέπτες του δημοφιλούς νησιού μία σειρά από ενδιαφέρουσες προτάσεις που εστιάζουν στην ποιότητα και την εποχικότητα των πρώτων υλών και στους θησαυρούς της κυκλαδίτικης γης.

Το εστιατόριο Raδa του boutique ξενοδοχείου έχει αναλάβει ο πολλάκις βραβευμένος σεφ του Aleria Γκίκας Ξενάκης, o οποίος βλέπει με τη δική του ανανεωτική ματιά την ελληνική κουζίνα. Όσοι βρεθούν τους θερινούς μήνες στα τραπέζια του θα δοκιμάσουν πιάτα με ωραίες ιδέες κι αρώματα καλοκαιριού, όπως ένα διαφορετικό «αιγαιοπελαγίτικο» σεβίτσε ή μια τσιπούρα με χυμό ντομάτας και λαχανικά, αλμυρίκια και κρίταμο, χόρτα και βλίτα με σκορδαλιά από αμύγδαλα και καπνιστά κολοκυθάκια στη σχάρα.

Όσο για το μπαρ του Cove Paros, που βρίσκεται πάνω στην αμμουδιά, έχει στη φαρέτρα του ένα δυνατό όνομα της ελληνικής σκηνής των κοκτέιλ. Πρωτότυπες δημιουργίες, premium spirtis, φρέσκιοι χυμοί και smoothies απαρτίζουν τη λίστα που υπογράφει ο Βασίλης Κυρίτσης, συνιδιοκτήτης και bartender του κορυφαίου μπαρ The Clumsies.

Cove Paros Άγιοι Ανάργυροι, Νάουσα, Πάρος, τηλ. 2284028576.

Πάροςμπαρεστιατόριαξενοδοχείο