Food & Drink|27.04.2021 09:49

Το St. George Lycabettus αναλαμβάνει το πασχαλινό τραπέζι

Newsroom

Στο La Suite Lounge του St. George Lycabettus στο Κολωνάκι όλο τον καιρό του lockdown μαγείρευαν ανελλιπώς, προτείνοντας πιάτα στη λογική του brunch και ελαφριά γεύματα, ζυμαρικά, μπέργκερ και πολλά ακόμη για κάθε μέρα, αλλά και μενού για ειδικές περιπτώσεις, από τα γιορτινά τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μέχρι τα νηστίσιμα εδέσματα της Καθαρά Δευτέρας. Αν λοιπόν το Πάσχα θέλετε να αποφύγετε το μαγείρεμα, έχουν και αυτή τη φορά τη λύση.

Ο εδώ και πολλά χρόνια executive chef του ξενοδοχείου Βασίλης Μήλιος έχει ετοιμάσει δύο μενού με κοινή ραχοκοκκαλιά, ένα για το Μεγάλο Σάββατο και ένα για την ημέρα του Πάσχα, που... μυρίζουν ελληνική παράδοση και παραδίδονται στην πόρτα σας. Μπορείτε να τα παραγγείλετε διαδικτυακά από τις πλατφόρμες του efood και της Wolt. Μετά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε ένα ωραίο κρασί και να στρώσετε το τραπέζι.

Το αναστάσιμο μενού περιλαμβάνει παραδοσιακή μαγειρίτσα με κατσικίσια συκωτάκια, μυρώνια και άνηθο (εναλλακτικά, προτείνει και μια χορτοφαγική εκδοχή με μανιτάρια), κοκορέτσι ρουμελιώτικο με λαδολέμονο λουίζας και φρέσκια ρίγανη, σαλάτα αβοκάντο με ψητό μανούρι και βιολογικά ντοματίνια, αρνάκι σε αμπελόφυλλα με φέτα, άνηθο και αυγολέμονο, πατάτες και τρυφερά λαχανικά. Κλείνει με γλυκιά τάρτα με κρέμα βανίλιας Μαδαγασκάρης και φράουλες. Κοστίζει € 39 κατ’άτομο.

Το πασχαλινό μενού ξεκινάει κι εκείνο με μαγειρίτσα, είτε κλασική, είτε vegan και ρουμελιώτικο κοκορέτσι, συνεχίζει με σαλάτα αβοκάντο με ψητό μανούρι και βιολογικά ντοματίνια και κάνει κρεσέντο με κατσικίσιο μπούτι στην λαδόκολλα με χαλούμι και πράσινα σπαράγγια. Έχει κι αυτό το ίδιο φινάλε, γλυκιά τάρτα με κρέμα βανίλιας Μαδαγασκάρης και φράουλες και κοστίζει € 39 ευρώ κατ’ άτομο.

αρνίdeliveryκατσίκιμαγειρίτσαΠάσχαπασχαλινό τραπέζι