Ο executive chef του Makedonia Palace, σταθερός θεματοφύλακας της ελληνικής κουζίνας, δείχνει σε δυο βίντεο τις διαφορετικές βερσιόν για τη σούπα της Ανάστασης.
Συνταγή για την εμβληματική σούπα του αναστάσιμου τραπεζιού σε μια από τις πλέον κλασικές εκδοχές της
Μπορεί η επινόηση της μαγειρίτσας να χάνεται στα βάθη της μαγειρικής παράδοσης, η εμβληματική του αναστάσιμου τραπεζιού σούπα πρωταγωνιστεί πάντως ως τις μέρες μας ακόμη και σε χορτοφαγική εκδοχή.
Η «μικρή μαγειριά», όπως μαρτυράει το όνομά της, συμπυκνώνει όλη τη γεύση και τα αρώματα της άνοιξης. Ανακαλύψτε τρεις λαχταριστές συνταγές.