Food & Drink|16.07.2021 15:53

Για brunch στο καινούριο Aπολλώνιον της Γλυφάδας

Newsroom

Στο Απολλώνιον της Γλυφάδας, που ξανάνοιξε τον Ιούνιο ανανεωμένο, θα βρείτε πολλά διαφορετικά είδη ψωμιού και σφολιατοειδών, σνακ ελαφριά γεύματα, καφέ και ζεστά ή κρυα ροφήματα. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε σε κάποιο από τα τραπέζια του ή να τα πάρετε μαζί σας. Το νέο κατάστημα, όμως, στη γωνία Λαζαράκη και Άλσους, το οποίο θα αποτελέσει το μοντέλο πάνω στο οποίο θα λειτουργήσει το δίκτυο της αλυσίδας αρτοποιείων-ζαχαροπλαστείων στο μέλλον, έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στο brunch.

Στο μενού του βρίσκει κανείς μεγάλη ποικιλία σε προτάσεις για πρωινό-μεσημεριανό. Υπάρχουν salad bowls με βάση αυγό, κοτόπουλο, σολομό ή vegan, δέκα επιλογές ομελέτας, croque monsieur και croque madame, δροσερές σαλάτες, υγιεινές προτάσεις, ανοιχτά σάντουιτς, πεϊνιρλί, πίτσα στο στιλ της Ρώμης (scrocchiarella) και burgers.

Για για όσους θέλουν κάτι γλυκό, προτείνουν pancakes με σιρόπι σφενδάμου ή σοκολάτας, αλλά και Saint Honoré, pavlova, τάρτα με μήλο ή εκλέρ με σοκολάτα και καραμέλα, ενώ δεν λείπει και το παγωτό. Πέρα από τον καφέ, όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα συνοδεύσετε με φρεσκοστυμμένους χυμούς, smoothies, μπίρα, κρασί και κοκτέιλ.

Απολλώνιον Άλσους 1 & Λαζαράκη, Γλυφάδα, τηλ. 2108947057.

φούρνοςσνακbrunchκαφές