Η ταϊβανέζικη συνταγή που λίγοι τολμούν να δοκιμάσουν
NewsroomΤο ταϊβανέζικο φαγητό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε ολόκληρο τον κόσμο, ωστόσο μερικά από τα πιάτα του είναι δύσκολο να καταλανωθούν ακόμα και από αυτούς που τα έχουν συνηθίσει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα έντερα του γαλατόψαρου, μιας λιχουδιάς που αντικειμενικά είναι extreme να φάει κάποιος.
Τι είναι το γαλατόψαρο
Το συγκεκριμένο είδος ψαριού υπάρχει κυρίως στην Ταϊβάν και φημίζεται όχι μόνο για το κρέας του αλλά και για τα έντερά του, τα οποία αποτελούν τη βάση για πολλά πιάτα.
Οι άνθρωποι που το προτιμούν επισημαίνουν πως η γεύση του είναι πολύ νόστιμη και πως αν κάποιος ξεπεράσει το γεγονός πως η σούπα με τα έντερα του ψαριού μοιάζει με σκουλίκια, θα το απολαύσει.
Τις περισσότερες φορές τα έντερα του γαλατόψαρου καταλήγουν στα σκουπίδια και αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι όλα τα είδη του βρώσιμα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, για να ενδείκνυνται προς κατανάλωση τα ψάρια πρέπει να λιμοκτονούν για αρκετές μέρες, προκειμένου να αποβληθούν τα περισσότερα από τα απορρίματα που έχουν φάει.
Τα εντόσθια πρέπει να πλυθούν πολύ καλά πριν μαγειρευτούν ώστε να απομακρυνθούν όλες οι βρωμιές. Μπορούν να βράσουν ή να τηγανιστούν. Θα τολμούσατε να το δοκιμάσετε;
- Απάντηση της Αθήνας στα Σκόπια: «Οι σχέσεις μας εξαρτώνται από την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών»
- Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση Ράμα στο Γαλάτσι - «Δεν ήρθα να προκαλέσω» δήλωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός
- Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε στις Βρυξέλλες; - Οι υποψήφιοι των ευρωεκλογών απαντούν στο ethnos.gr
- Τοίχοι γεμάτοι μούχλα και θέρμανση μηδέν: Τραγική η διαβίωση στη φοιτητική εστία του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος