Food & Drink|16.10.2021 07:25

Δύο γνωστά αθηναϊκά brunch επιστρέφουν αυτό το Σαββατοκύριακο

Newsroom
Το New Art Lounge

Νew Hotel στο Σύνταγμα

Aπό το τους πρώτους... διδάξαντες του brunch, το ξενοδοχείο της οδού Φιλελλήνων συνέβαλε με την ατμόσφαιρα και με το πλούσιο ρεπερτόριό του, στην καθιέρωσή του στην πόλη. Από αυτό το Σαββατοκύριακο, 16 και 17/10, το επαναφέρει ανανεωμένο. Στο μενού με την υπογραφή του σεφ Μπάμπη Κουντούρη θα βρείτε χειροποίητα αρτοσκευάσματα και viennoiseries, αυγά Benedict, καγιανά με σύγκλινο και φέτα Καλαβρύτων, τηγανητά αυτά με στακοβούτυρο, μπέργκερ, pancakes, donuts με σάλτσα ζεστής σοκολάτας και πολλά ακόμη, τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με καφέ, φρέσκους χυμούς και Bloody Mary σε διαφορετικές εκδοχές.

Μια που το brunch σερβίρεται σε δύο χώρους, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα στο New Art Lounge, που από τα παράθυρα και το μπαλκόνι του βλέπει το λόφο του Λυκαβηττού και την πόλη από τα ψηλά και την καλαίσθητη σάλα του New Taste στο ισόγειο, που έχει διακοσμήσει το βραβευμένο δίδυμο Βραζιλιάνων σχεδιαστών Fernando και Humberto Campana, σε συνεργασία με φοιτητές αρχιτεκτονικής από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας.

info Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1, τηλ. 210 3273170. Βrunch Σάββατο & Κυριακή 12.00 – 17.00, μόνο με κρατήσεις.


H βεράντα του La Suite Lounge

St. George Lycabettus στο Κολωνάκι

Επανεκκίνηση και για το brunch του ξενοδοχείου στην Πλατεία Δεξαμενής. Από την Κυριακή 17/10 και κάθε Κυριακή στο La Suite Lounge, το γνώριμο μπαλκόνι πάνω από την πόλη που βλέπει από την Ακρόπολη μέχρι το γαλάζιο του Σαρωνικού, επιστρέφει με το γνωστό ευέλικτο σενάριο που απευθύνεται τόσο σε οικογένειες όσο και σε φιλικές παρέες: έναν συνδυασμό μπουφέ και à la carte.

Στον μπουφέ θα σας περιμένουν bagels, κρουασάν, κις, τορτίγιες, μίνι μπέργκερ, αλλά και ελαφριές και vegan επιλογές. Στο yogurt bar θα συνδυάσετε γιαούρτι με τα toppings της αρεσκείας σας, ενώ δεν θα λείπει και το χαρακτηριστικό συντριβάνι σοκολάτας, που αγαπούν ιδιαίτερα τα παιδιά. Στoν κατάλογο, τέλος, θα συναντήσετε αυγά Βenedict με σολομό, croque monsieur και croque madame, βιολογικά αυγά ποσέ με σπαράγγια, το la Suite juicy burger και άλλα πολλά.

info Κλεομένους 2, Κολωνάκι, τηλ: 2107416191. Brunch κάθε Κυριακή 12:00 – 16:00. Tιμή μπουφέ: 25€ ανά άτομο (ο καφές συμπεριλαμβάνεται), παιδιά έως 12 ετών 10€.

brunchξενοδοχεία