Food & Drink|22.12.2021 12:27

Το Sipit φέρνει τα ποτά των γιορτών σε μια ώρα στην πόρτα σας

Newsroom

Τώρα τις γιορτές όλο και θα χρειαστεί να ενημερώσει κανείς την συλλογή του σε ποτά. Θα θελήσει να προσφέρει κάτι διαφορετικό στους καλεσμένους του. Να κανακέψει ίσως λίγο τον εαυτό του με κάτι πιο ιδιαίτερο, πιο ξεχωριστό. Ή να κάνει ένα δώρο της τελευταίας στιγμής. Αν δεν έχει κοντά του κάποια εξειδικευμένη κάβα ή αν απλά δεν του περισσεύει χρόνος, η online πλατφόρμα Sipit (www.sipit.gr) που ξεκίνησε μόλις την λειτουργία της, ένα δεκαήμερο πριν να μπει το 2022, αναλαμβάνει να τον προμηθεύσει άμεσα με ό,τι χρειαστεί. Μέσα σε μια ώρα ό,τι επιλέξει από την λίστα της, που ξεπερνά τα 2.000 προϊόντα, θα βρίσκεται στο σπίτι ή στο γραφείο του.

Πίσω από το νέο αυτό διαδικτυακό εγχείρημα βρίσκεται μια ομάδα με γνώσεις στο πεδίο του αλκοόλ, που θέλησε να συνδέσει τον καταναλωτή με τους προμηθευτές και μερικές από τις γνωστότερες αθηναϊκές κάβες, αναβαθμίζοντας έτσι την εμπειρία του ποτού στο σπίτι. Ο Νικόλας Σμυρλάκης, του επιτυχημένου brand Roots, μαζί με τον Βασίλη Καλαντζή, της εταιρείας διανομής Granikal και των Three cents, τον Αλέξανδρο Λίγγρη, web designer και ιδρυτή της Radical Elements, τον Ιουστίνο Σαρρή, επιχειρηματία και σύμβουλο start ups, τον Χρήστο Σπυρόπουλο, συνιδιοκτήτη του wine bar Junior does wine, την Χριστίνα Τσόγκα, sommelier και product curator και την Ελεάνα Λινοξυλάκη, σε ρόλο υπεύθυνης επικοινωνίας, με το Sipit ανοίγουν μία πλειάδα επιλογών.

Με ένα κλικ στην πόρτα σας θα φτάσουν άμεσα ουίσκι, τζιν, τεκίλες, μεσκάλ, ρούμι, κονιάκ και μπράντι, απεριτίφ και εμφιαλωμένα κοκτέιλ, mixers, αναψυκτικά, κρασιά, ποτήρια, καράφες, σνακ. Πέρα από αυτό, στην πλατφόρμα, που ήδη ξεκίνησε τις διανομές στο κέντρο και στα βόρεια προάστια και σύντομα θα επεκταθεί σε όλο το λεκανοπέδιο, θα βρείτε προτάσεις από σομελιέ και μπαρτέντερς, ιδέες για συνδυασμούς (food pairing), εφαρμογές υπολογισμού ποσοτήτων (party calculator) και συνταγές για κοκτέιλ.

ηλεκτρονική πλατφόρμαποτάonline αγορές