Food & Drink|27.12.2021 13:46

Μια καινούργια «Μαρέγκα από Σπίτι» μόλις άνοιξε στο Χαλάνδρι

Newsroom

Πάνε έξι χρόνια από τότε που η Μπόνα Λάζρι και η Βίκυ Γραμματικοπούλου δημιούργησαν το «Μαρέγκα από Σπίτι» στη Σκουφά. Περνώντας και βλέποντας την όμορφη λουλουδάτη γωνιά απέξω και όσα δελεαστικά έχουν φτιάξει πίσω από το τζάμι, δεν θέλεις και πολύ για να αποφασίσεις να μπεις και γλυκάνεις λίγο τη μέρα σου. Τώρα το ίδιο μπορεί να συμβεί και στο Χαλάνδρι, μια που οι δύο κοπέλες μόλις εγκαινίασαν το νέο τους εργαστήριο και κατάστημα στη Λεωφόρο Πεντέλης.

Κι εκεί όπως και στο Κολωνάκι καθημερινά ψήνουν αέρινες μαρέγκες, αφράτες και τραγανές, με τρυφερό εσωτερικό, οι οποίες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στους κορμούς και στις πάβλοβες που φτιάχνουν σε διάφορες γεύσεις (με φράουλες, ρόδι, φρούτα του δάσους αλλά και κάστανο, μόκα και κρέμα λεμονιού), οικογενειακές και ατομικές. Τη συλλογή έρχονται να συμπληρώσουν πολλές ακόμη γλυκές δημιουργίες, όπως κρέμες με καραμέλα, μπαβαρουάζ, τιραμισού, ναπολεόν με κρέμα καραμέλας και μπανόφι, αλλά και γιορτινά πολύχρωμα μακαρόν, βουτυρένια μπισκότα με χριστουγεννιάτικες φιγούρες και μια βασιλόπιτα στολισμένη με ρόδι.

Μαρέγκα από Σπίτι Λεωφόρος Πεντέλης 27, Χαλάνδρι, τηλέφωνο παραγγελιών: 2114210764 / Σκουφά 56, Κολωνάκι, τηλέφωνο παραγγελιών: 2103388827

γλυκάζαχαροπλαστικήζαχαροπλαστείο