Food & Drink
|
27.04.2022 10:52
Το κόλπο για ευκολότερο ξεφορμάρισμα του ζελέ
NewsroomΦρουί ζελέ, γλυκά με ζελατίνη, κρέμες, αλλά και αλμυρές «πηχτές» εμφανίζονται συχνότερα στα ψυγεία μας καθώς ο καιρός ζεσταίνει. Τα δροσερά και ανάλφρα γλυκά μετατρέπονται ωστόσο σε μικρούς μπελάδες στο ξεφορμάρισμα -ειδικά αν προσπαθήσει να το κάνει κανείς αμέσως μόλις βγουν απ’ το ψυγείο.
Υπάρχει όμως ένας απλούστατος τρόπος για να ξεφορμάρετε εύκολα τα ζελέ και τις κρέμες ψυγείου από τις φόρμες όπου τα φτιάξατε χωρίς να χαλάσετε το σχήμα τους. Το μυστικό είναι να βυθίσετε προηγουμένως τη φόρμα για μερικά δευτερόλεπτα σε καυτό νερό και στη συνέχεια να την αναποδογυρίζετε στην πιατέλα σερβιρίσματος.
Διαβάστε ακόμη
- Πειθαρχικός έλεγχος από τον ΔΣΑ για τον γνωστό δικηγόρο - Πληροφορίες ότι δεν ήταν το πρώτο περιστατικό βίας
- Αμβούργο: Η στιγμή που αστυνομικοί πυροβολούν τον άνδρα που κρατούσε αξίνα - Ήθελε να ρίξει μολότοφ σε οπαδούς
- Πώς έγινε το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη: Ακαριαίος ο θάνατος των τεσσάρων νεαρών επιβατών
- Πανικός σε παραλία της Ισπανίας: Καρχαρίας εμφανίστηκε σε ρηχά νερά