Food & Drink|27.04.2022 10:52
Το κόλπο για ευκολότερο ξεφορμάρισμα του ζελέ
NewsroomΦρουί ζελέ, γλυκά με ζελατίνη, κρέμες, αλλά και αλμυρές «πηχτές» εμφανίζονται συχνότερα στα ψυγεία μας καθώς ο καιρός ζεσταίνει. Τα δροσερά και ανάλφρα γλυκά μετατρέπονται ωστόσο σε μικρούς μπελάδες στο ξεφορμάρισμα -ειδικά αν προσπαθήσει να το κάνει κανείς αμέσως μόλις βγουν απ’ το ψυγείο.
Υπάρχει όμως ένας απλούστατος τρόπος για να ξεφορμάρετε εύκολα τα ζελέ και τις κρέμες ψυγείου από τις φόρμες όπου τα φτιάξατε χωρίς να χαλάσετε το σχήμα τους. Το μυστικό είναι να βυθίσετε προηγουμένως τη φόρμα για μερικά δευτερόλεπτα σε καυτό νερό και στη συνέχεια να την αναποδογυρίζετε στην πιατέλα σερβιρίσματος.
Διαβάστε ακόμη
- ΕΛΑΣ για υπουργείο Εσωτερικών: Ουδέποτε υπήρξε διάρρηξη - ΥΠΕΣ: «Πολιτικά έκθεση τη αντιπολίτευση»
- Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Προθεσμία για τη μητέρα – Απολογείται την Πέμπτη
- Περίεργο συμβάν στη Γερμανία: Κάποιος έσκαψε τρύπα βάθους 1,2 μέτρων στον τάφο του Σόιμπλε
- Νέα Ζηλανδία: Έκλεψε αυτοκίνητο με μωρό μέσα και το παράτησε στην άκρη του δρόμου - Απίστευτο βίντεο