Food & Drink
|
30.06.2022 15:57
Δύο tips για τέλεια σαντιγί
NewsroomΕίναι λατρεμένη, ανάλαφρη και ταυτόχρονα πλούσια σε γεύση. Ταιριάζει τέλεια στα ζουμερά, κόκκινα φρούτα, στις λεμονόπιτες και τις πορτοκαλόπιτες, τα κέικ και τα μάφιν, αλλά και σε κάποια παγωτά. Ο λόγος βέβαια για τη σαντιγί. Υπάρχουν δύο πραγματάκια που θα κάνουν τη διαφορά στην υφή της, όταν φτιάχνετε δική σας σαντιγί με κρέμα γάλακτος στο σπίτι. Και τα δύο έχουν να κάνουν με τη θερμοκρασία των σκευών και των υλικών.
- Η κρέμα γάλακτος θα πρέπει να είναι πολύ παγωμένη. Ιδανικά η κρέμα θα πρέπει να έχει μείνει στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
- Το μπολ ή δοχείο ανάδευσης μέσα στο οποίο σκοπεύετε να χτυπήσετε την κρέμα πρέπει να είναι και αυτό πολύ κρύο. Βάλτε το για 10’ στην κατάψυξη, πριν το χρησιμοποιήσετε.
Διαβάστε ακόμη
- Το χρίσμα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Πιερρακάκη, η ευεργεσία στους 15 συλληφθέντες του ΟΠΕΚΕΠΕ επί Αυγενάκη και ο Χιλετζάκης που δεν ανανέωσε την κομματική του ιδιότητα
- Σίδνεϊ: Όλα όσα γνωρίζουμε για το μακελειό - Οι δράστες, τα εκρηκτικά και το νεαρότερο θύμα ηλικίας 10 ετών
- Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο αγροτικό - Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα
- Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του - Τους σκότωσε με μαχαίρι ο γιος τους