Food & Drink
|
14.07.2022 09:44
BBQ - Το κόλπο για να μην καίγονται τα ξύλινα καλαμάκια
NewsroomΌταν θέλετε να ψήσετε σουβλάκια με κρέας, λουκάνικα, λαχανικά ή θαλασσινά στα κάρβουνα ή στο γκριλ, υπάρχει ένα κολπάκι που θα συμβάλει στο να μην «αρπάξουν», μαυρίσουν και ξεφλουδίσουν τα ξύλινα καλαμάκια:
Πριν περάσετε τα υλικά για να φτιάξετε τα σουβλάκια σας, βάλτε τα ξυλάκια σε ένα δοχείο με νερό για περίπου 20?-25'. Θα «ποτίσουν» υγρασία και αυτό θα τα βοηθήσει να μην καούν παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.
Περισσότερα tips εδώ.
Διαβάστε ακόμη
- Παπαδόπουλος: «Θα έχουμε έξαρση σεισμών» - Οι περιοχές με υψηλό κίνδυνο
- Πέτρος Φιλιππίδης: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την αναβολή - «Θα τα πούμε όλα»
- Νυχτερίδα δάγκωσε τραγουδίστρια σε συναυλία των AC/DC - Έκανε εμβόλιο για λύσσα
- Σπαρακτικές εικόνες στην Ιταλία: Τρεις φίλοι αγκαλιάζονται σφιχτά λίγο πριν τους παρασύρει ποταμός