Food & Drink
|
14.07.2022 09:44
BBQ - Το κόλπο για να μην καίγονται τα ξύλινα καλαμάκια
NewsroomΌταν θέλετε να ψήσετε σουβλάκια με κρέας, λουκάνικα, λαχανικά ή θαλασσινά στα κάρβουνα ή στο γκριλ, υπάρχει ένα κολπάκι που θα συμβάλει στο να μην «αρπάξουν», μαυρίσουν και ξεφλουδίσουν τα ξύλινα καλαμάκια:
Πριν περάσετε τα υλικά για να φτιάξετε τα σουβλάκια σας, βάλτε τα ξυλάκια σε ένα δοχείο με νερό για περίπου 20?-25'. Θα «ποτίσουν» υγρασία και αυτό θα τα βοηθήσει να μην καούν παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.
Περισσότερα tips εδώ.
Διαβάστε ακόμη
- Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έβαζαν τα χρήματα σε λογαριασμό νεκρού - Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα της Κρήτης
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες φωτογραφίες με Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Μπάνον
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής