Food & Drink
|
14.07.2022 09:44
BBQ - Το κόλπο για να μην καίγονται τα ξύλινα καλαμάκια
NewsroomΌταν θέλετε να ψήσετε σουβλάκια με κρέας, λουκάνικα, λαχανικά ή θαλασσινά στα κάρβουνα ή στο γκριλ, υπάρχει ένα κολπάκι που θα συμβάλει στο να μην «αρπάξουν», μαυρίσουν και ξεφλουδίσουν τα ξύλινα καλαμάκια:
Πριν περάσετε τα υλικά για να φτιάξετε τα σουβλάκια σας, βάλτε τα ξυλάκια σε ένα δοχείο με νερό για περίπου 20?-25'. Θα «ποτίσουν» υγρασία και αυτό θα τα βοηθήσει να μην καούν παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.
Περισσότερα tips εδώ.
Διαβάστε ακόμη
- Αμάλ Κλούνεϊ: Ο ρόλος της στο ένταλμα σύλληψης Νετανιάχου - «Έχει κάνει εγκλήματα πολέμου»
- Τραγωδία στον αέρα: Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση Λονδίνο - Σιγκαπούρη
- Εφιάλτης στη Νίκαια: Άνδρας παρακολουθούσε στο κινητό την διάρρηξη του σπιτιού του
- Nαυάγιο της Πύλου: Ελεύθεροι οι 9 κατηγορούμενοι - Αναρμόδιο δήλωσε το δικαστήριο