Food & Drink|10.02.2023 07:28

Σymposio Festival - Το «σύγχρονο διονυσιακό» πάρτι ξανά στη Βαρβάκειο την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Newsroom

«Νιώσε τον ρυθμό, ζήσε το μπιτ και άσε τα μπάσα να πάρουν τον έλεγχο» σε μια πιο-downtown-δεν-γίνεται γιορτή γαστρονομίας και μουσικής με δωρεάν είσοδο.

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου από τις 12.00 το μεσημέρι μέρχι τις 11.30 το βράδυ η Δημοτική Αγορά της Αθήνας φιλοξενεί για τέταρτη φορά το Σymposio -το φεστιβάλ όπου συναντιέται η γεύση με τη μουσική σε ένα ανατρεπτικό πάρτι εντός της Βαρβακείου.

 

Δελεαστικά food kiosks που όμως κάνουν νωρίς sold-out

Με 12 διαφορετικούς πάγκους φαγητού που διαθέτουν από αναβαθμισμένο street food μέχρι γαμοπίλαφο Κρήτης και από σούσι μέχρι ζυμαρικά είναι βέβαιο ότι πολλά θα βρεις που θα ταιριάξουν στην όρεξή σου. Το θέμα όμως είναι να τα προλάβεις κιόλας. Γιατί την τελευταία φορά, οπότε και έγινε το έλα να δεις, πολλά κιόσκια ξεπούλησαν αρκετές ώρες πριν το event ρίξει αυλαία. Καλό είναι λοιπόν να πας νωρίς, πράγμα για το οποίο σε παροτρύνουν και οι διοργανωτές μέσω Instagram.

 

Με house, techno, φλαμένκο και μέταλ όπερα

Σε ό,τι αφορά τα μουσικά πράγματα, το 4ο Σymposio θα έχει δύο stages. Με τους Djs της house και της techno θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και 20 performers, ενώ φλαμένκο και μέταλ όπερα θα απογειώσουν τα ήδη ανεβασμένα vibes της Βαρβακείου. 

Info: Σymposio Festival, Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, 12:00-23:30, Βαρβάκειος Αγορά, Είσοδος Ελεύθερη

Βαρβάκειος αγοράπάρτιΒαρβάκειοςγαστρονομία