Food & Drink|26.10.2018 12:18
Γρήγορες κι εύκολες σαλάτες: Η δροσερή
NewsroomΔροσερή σαλάτα με βάση το γιαούρτι, το αγγούρι και τον άνηθο. Σερβίρεται κρύα.
Υλικά
- 2 αγγούρια κομμένα σε ροδέλες
- 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 2-3 κλωνάρια άνηθο
- Αλάτι-πιπέρι
- Λάδι
- Ξίδι
Εκτέλεση
- Πλένουμε και κόβουμε σε ροδέλες τα αγγουράκια. Προσθέτουμε τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι και προσθέτουμε λίγο ξίδι και ελαιόλαδο. Περιχύνουμε με αυτήν τη σος τα κομμένα αγγουράκια. Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο. Η σαλάτα σερβίρεται κρύα.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο