Food & Drink|26.10.2018 12:18
Γρήγορες κι εύκολες σαλάτες: Η δροσερή
NewsroomΔροσερή σαλάτα με βάση το γιαούρτι, το αγγούρι και τον άνηθο. Σερβίρεται κρύα.
Υλικά
- 2 αγγούρια κομμένα σε ροδέλες
- 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 2-3 κλωνάρια άνηθο
- Αλάτι-πιπέρι
- Λάδι
- Ξίδι
Εκτέλεση
- Πλένουμε και κόβουμε σε ροδέλες τα αγγουράκια. Προσθέτουμε τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι και προσθέτουμε λίγο ξίδι και ελαιόλαδο. Περιχύνουμε με αυτήν τη σος τα κομμένα αγγουράκια. Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο. Η σαλάτα σερβίρεται κρύα.
Διαβάστε ακόμη
- Ανακοινώνονται αποφάσεις για τα φάρμακα μετά το Πάσχα - Τι αλλάζει για ασθενείς και φαρμακευτικές
- Πλήθος κόσμου στο κέντρο για τις απεργιακές κινητοποιήσεις: Λουλούδια και συνθήματα από τους διαδηλωτές
- Μεγάλη Τετάρτη: Τι συμβολίζει η τέλεση του Ευχελαίου
- Κίνα: «Αντίδοτο» στην ακρίβεια τα «χρυσά φασόλια» - Η νέα τάση που έχει… τρελάνει τους νέους