Food & Drink
|
26.10.2018 12:19
Γρήγορες κι εύκολες σαλάτες: Η ιταλική
NewsroomΣαλάτα με βάση τα ντοματίνια, την μοτσαρέλα και το πέστο. Μυρίζει, θυμίζει κι έρχεται από τη γειτονική Ιταλία.
Υλικά
- 400 γρ. ντοματίνια pomodoro
- 200 γρ. μοτσαρέλα
- 3 κλωνάρια βασιλικό τύπου pesto
- Για το ντρέσινγκ
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Μπαλσάμικο
- Λίγη ρίγανη
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Πλένουμε τα ντοματίνια και αφαιρούμε το κοτσάνι. Στη συνέχεια κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τα τοποθετούμε σε βαθύ μπολ.
- Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και τον ψιλοκομμένο βασιλικό και ανακατεύουμε ελαφρά.
- Σε ένα βάζο χτυπάμε το ελαιόλαδο με το μπαλσάμικο και το αλάτι. Στη συνέχεια όταν είναι έτοιμο το ντρέσινγκ το περιχύνουμε στην ιταλική σαλάτα μας. Στο τέλος για περισσότερη γεύση προσθέτουμε και τη ρίγανη. Buon Appetito
Διαβάστε ακόμη
- Μητσοτάκης: Με τις πολιτικές που πρεσβεύει ο Κασσελάκης βρεθήκαμε στο χείλος της χρεοκοπιας - Τι είπε για το ένταλμα του ΔΠΔ κατά Νετανιάχου
- Πέθανε ο Γιώργος Προβόπουλος, πρώην Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
- Νέα στοιχεία για τα Τέμπη: Η άγνωστη σύσκεψη λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα και το «μπάζωμα»
- Έχασε την περιουσία της μετά από αναζήτηση στη Google – Το λάθος που της στοίχισε 300.000 ευρώ