Food & Drink|17.10.2025 07:29
Χούμους με παντζάρια - Η «κόκκινη δύναμη» στο πιάτο σου
NewsroomΤο χούμους με παντζάρια είναι η πιο φωτεινή, θρεπτική και γευστική παραλλαγή της μεσανατολίτικης «αλοιφής». Το σκούρο κόκκινο χρώμα του προδίδει τη δύναμη των παντζαριών, που είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, C και Β9 (φολικό οξύ) και γεμάτα αντιοξειδωτικά. Το ταχίνι και τα ρεβίθια του χαρίζουν κρεμώδη υφή, φυτικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, καθώς και πολύτιμα μέταλλα όπως ασβέστιο, σίδηρο και μαγνήσιο. Ένα ορεκτικό που εντυπωσιάζει στο τραπέζι, ταιριάζει ιδανικά με ψητές πίτες, ωμά λαχανικά ή ως άλειμμα σε σάντουιτς. Φτιάχνετε εύκολα, σε λίγα λεπτά, και προσφέρει τη δική του «κόκκινη δύναμη» στο πιάτο σας. Δείτε τη συνταγή του πατώντας εδώ.
Διαβάστε ακόμη
- Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
- Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
- Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
- «Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα