Food & Drink|04.06.2019 15:23

Aegean Cocktails & Spirits Festival: Mε τα ελληνικά αποστάγματα στο επίκεντρο

Newsroom

Πέρυσι έκανε τα πρώτα του βήματα και φέτος επιστρέφει ανανεωμένο. Ο λόγος για το Aegean Cocktails & Spirits Festival, μια πρωτοβουλία του Difford’s Guide Greece, που στοχεύει να βάλει τα ελληνικά αποστάγματα τόσο στα ράφια των μπαρ όσο και στη συνείδηση των bartenders της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Έτσι, στις 7 Ιουνίου, από τις 14:00 μέχρι τις 22:00, όσοι επισκεφτείτε τον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» θα έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε το δικό σας Aegean cocktail, να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε πλήθος αποσταγμάτων και να γευτείτε όσα θα έχουν ετοιμάσει bartenders από όλη την Ελλάδα, σε πάνω από δέκα, ειδικά διαμορφωμένα, μπαρ. Η γενική είσοδος θα στοιχίζει €10 και θα περιλαμβάνει τρία cocktails. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε και μέσω του www.viva.gr. 

Στα πλαίσια του 2ου Aegean Cocktails & Spirits, από τις 5 Ιουνίου και για 5 ημέρες, αρκετά cocktail bars σε όλη την Ελλάδα θα διαθέτουν έναν ειδικό κατάλογο με cocktails με ελληνικό twist σε χαμηλότερη τιμή. Αναζητήστε τη λίστα στα social media της διοργάνωσης.  

Από τον Βασίλη Δημαρά 

Πηγή: eatme Ιουνίου. Το eatme κυκλοφορεί την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα με το Έθνος της Κυριακής

κοκτέιλφεστιβάλμπαρ