Food & Drink|28.11.2019 12:27

Hulk, χριστουγεννιάτικο Eat Me και People στο Εθνος της Κυριακής (1/12)

Newsroom

Ο Χαλκ έρχεται και διαλύει τα πάντα! Από τα βάθη του ωκεανού διαλύοντας τα πάντα, από καρχαρίες μέχρι γιγάντια καλαμάρια, έρχεται ο Χαλκ.

Μια ιστορία από τα νιάτα του Μπρους Μπάνερ, κρυμμένη για πολύ καιρό, έρχεται στην επιφάνεια με πιθανές επιπλοκές για το μέλλον, και τώρα ο Χαλκ βρίσκεται σ’ ένα παράξενο νησί, το οποίο κατοικείται από αρκετά δύσμοιρα θύματα... και κάποια απροσδόκητα τέρατα.

Συγκεντρωτική έκδοση των τευχών #77-78 από το Incredible Hulk. Κείμενο από τον Peter David (Captain Marvel) και σχέδιο από τους Lee Weeks (Wolverine/Punisher) και Jae Lee (Hulk/Thing: Hard Knocks).

Ο απόλυτος οδηγός για να στρώσετε το τέλειο γιορτινό τραπέζι!

  • Βρείτε τις καλύτερες συνταγές για τα τέλεια ψητά κρέατα: γαλοπούλα, γεμιστό κοτόπουλο, πάπια, χήνα, χοιρινό ρολό και ολόκληρη μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα στον φούρνο. Όλες τις συμβουλές για να φτιάξετε συνοδευτικές σάλτσες, τσάτνεϊ, γαρνιτούρες και ορεκτικά. Με δοκιμασμένες αγαπημένες συνταγές με τις οποίες θα μαγειρέψετε πολλές φορές.
  • Προτείνουμε χριστουγεννιάτικα ροφήματα και γιορτινές λιχουδιές σε μπουκιές μαζί με τις απόλυτες συνταγές για μελομακάρονα και κουραμπιέδες, και σας δίνουμε τις πιο ωραίες συνταγές για εντυπωσιακά γλυκά στο ποτήρι.
  • Μαγειρεύουμε χειμωνιάτικες γάστρες, φτιάχνουμε τη πιο αφράτη βασιλόπιτα μαζί με δύο παραλλαγές, μία σοκολατένια και μία αφράτη με σοκολάτα και σταφίδες.
  • Μαθαίνουμε τα μυστικά της προετοιμασίας αλλά και πως ψήνουμε σωστά τη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα.
  • Ανακαλύπτουμε την γοητευτική διαδρομή της κανέλας από τις φυτείες στη κουζίνα μας και μαθαίνουμε τα πάντα για το ανθόνερο και το ροδόνερο.
  • Φιλοξενούμε τρεις αγαπημένες ηθοποιούς, την Άννα Ανδριανού, την Μαριάννα Τουμασάτου και τη Σοφία Βογιατζάκη που μας μιλάνε για τους ρόλους τους, φέτος στο θέατρο, και μοιράζονται μαζί μας τις αγαπημένες τους συνταγές.
  • Ταξιδεύουμε στις χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης και ανακαλύπτουμε τις πιο ιδιαίτερες γιορτινές λιχουδιές κάθε πόλης.
  • Στα Χριστούγεννα των σεφ, οι Δημήτρης Παμπόρης, Γκίκας Ξενάκης, Γιώργος Στυλιανουδάκης και Αριστοτέλης Μέγκουλας, μας μιλάνε για τα δικά τους Χριστούγεννα και μας δίνουνε τις αγαπημένες τους γιορτινές συνταγές.
  • Ο Κρίτωνας Πουλής μας μιλά για την αγάπη του για τη ζαχαροπλαστική και μας προτείνει τρεις εύκολες συνταγές για εντυπωσιακά γλυκά.
  • Κάνουμε ένα οδοιπορικό στην Ελλάδα για να ανακαλύψουμε τα γιορτινά πιάτα με τα πιο παράξενα ονόματα και μαθαίνουμε για τα τυχερά πιάτα σε όλο το κόσμο που σερβίρουν στην αλλαγή του χρόνου.
  • Ανακαλύπτουμε τα ελληνικά delicatessen προϊόντα, γνωρίζουμε τον κόσμο του ουίσκι, δοκιμάζουμε τα πιο ταιριαστά αφρώδη κρασιά για το γιορτινό τραπέζι και μαθαίνουμε για τα χωνευτικά ποτά που ολοκληρώνουν τη γευστική εμπειρία σε κάθε γεύμα ή δείπνο.

ΣΤΟ TV ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε μια συνέντευξη με αποκαλυπτική διάθεση μιλά για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στον Alpha, το «Divided» και τα νούμερα τηλεθέασης, για τη σχέση του με τον γιο του και κάνει τον απολογισμό της διαδρομής του στη μικρή οθόνη.

Η ώρα της αλήθειας στο «Κόκκινο Ποτάμι»: Μίλτος και Κερέμ έρχονται αντιμέτωποι στο πολεμικό μέτωπο.

Εξελίξεις σοκ στις Άγριες Μέλισσες: Εκταφή του πτώματος του Γιάννου, νέο ειδύλλιο Δρόσως – Κωνσταντή, έτοιμος να ζητήσει διαζύγιο από την Θεοδοσία ο Λάμπρος.

Χ Factor: Οι φιναλίστ του δημοφιλούς τάλεντ σόου του Open αποκαλύπτουν τα όνειρά τους

Γιάννης Σπαλιάρας: Η σειρά στο Netflix και το φλερτ με τις Μεξικάνες

Ισαβέλλα Δάρρα: Το πρώην τοπ μόντελ εξηγεί γιατί δεν θα έπαιρνε μέρος στο GNTM και δηλώνει πως το ριάλιτι δεν έχει καμία σχέση με τον πραγματικό κόσμο της μόδας.

Στο People που κυκλοφορεί με το Εθνος της Κυριακής

Αναστασία Παντούση: Η πρωταγωνίστρια της σειράς Το Κόκκινο Ποτάμι στο Open περιγράφει στο People το τηλεφώνημα που δέχτηκε τον περασμένο Μάρτιο και άλλαξε τα δεδομένα, τη γνωριμία με τον Μανούσο Μανουσάκη, αλλά και άγνωστες λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής. 

Άννα Βαγενά-Γιασεμή Κηλαηδόνη: Μαμά και κόρη, περιγράφουν την σχέση τους, την καθημερινότητα, τις κοινές επαγγελματικές δραστηριότητες, ενώ αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες από την ζωή τους με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη. 

Γιάννης Ζουγανέλης: Ο ηθοποιός αναφέρεται στην φιλία του με την Άβα Γαλανοπούλου, παραδέχεται πως η ξαφνική της αποχώρηση από την παράσταση "Happy Birthday Ελλάς'', έφερε αναστάτωση στο cast, ενώ μιλάει πρώτη φορά για κάποιες απαιτήσεις της ηθοποιού από την επιχείρηση που δεν ήταν λογικές. 

Χάρης Χριστόπουλος: Ο φωτογράφος αποκαλύπτει στο PEOPLE πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τη φωτογραφία, την πρόταση δέχτηκε από το GNTM, ενώ εξομολογείται την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η τραγουδίστρια έκανε ντεμπούτο στο θεατρικό σανίδι και εξηγεί τον λόγο που αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Παρότι η προοπική της ζωή βρίσκεται αυτή την περίοδο στο στόχαστρο των media, εκείνη δίνει την δική της απάντηση.

Χάρης Ρώμας: Ο ηθοποιός μιλάει για την επιστροφή του "Καφέ της Χαράς" στην ιδιωτική τηλεόραση. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρεται στα νέα πρόσωπα της σειράς και δίνει όλες τις λεπτομέρειες για τον τέταρτο κύκλο  που κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο.

PeopleTV ΈθνοςHulkΕΘΝΟΣ της Κυριακήςπροσφορές