Μετά τον οβελία οι Αθηναίοι «ψήφισαν» Φλοίσβο - Νέες εικόνες με κόσμο
NewsroomΜπορεί οι Ελληνες να πειθάρχησαν στα μέτρα απαγόρευσης, να μην έψησαν δηλαδή τον οβελία στις αυλές τους και σε ανοιχτούς χώρους, να μην κάλεσαν τόσους συγγενείς σπίτι για να περάσουν το Πάσχα όλοι μαζί, όμως - όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες της Eurokinissis- αρκετοί ήταν εκείνοι που μετά το ψήσιμο του οβελία βγήκαν ξανά στο Φλοίσβο.
Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα αποδεικνύουν ότι οι Ελληνες αφού είδαν τον καλό καιρό, πήραν τα ποδήλατά τους, πήραν τις οικογένειές τους και πήγαν για περίπατο στην παραλία του Φλοίσβου. Δηλαδή, έστειλαν μήνυμα (ως μετακίνηση 6) στο 13033 και απόλαυσαν το απόγευμά τους.
Ο ηλιόλουστος καιρός φαίνεται πως ενθάρρυνε αρκετούς να βρεθούν κοντά στη θάλασσα και να απολαύσουν την απογευματινή τους βόλτα.
Δείτε τις φωτογραφίες
- Πύρινος όλεθρος σε Γαλλία και Ισπανία: Χιλιάδες στρέμματα στάχτη - Νέο ευρωπαϊκό καθεστώς οι megafires
- Θολό το τοπίο για τον θάνατο της 42χρονης στη Σύρο: Τι αναμένεται να ρίξει «φως» και οι απολογίες
- Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Είμαι αθώος - Η Μαρία πυροβόλησε τον γιο της και μετά αυτοκτόνησε», λέει ο Ιταλός
- Κύπρος: Σάλος με γιγαντοαφίσα στα εβραϊκά σε αυτοκινητόδρομο - Απεικονίζει Ισραηλινό υποψήφιο πρωθυπουργό