Ελλάδα|21.04.2020 13:10

Κομμωτής στο Open: «Εχουμε ήδη... ουρά για ραντεβού από τις 4 Μαΐου!»

Newsroom

Με του που κυκλοφόρησε η πιθανή ημερομηνία της πρώτης φάσης της άρσης των περιοριστικών μέτρων, ο γυναικείος ως επί το πλείστον πληθυσμός έσπευσε να... πιάσει θέση στις καρέκλες των κομμωτηρίων! Ο Θοδωρής Γκιόνης, κομμωτής στο επάγγελμα και ιδιοκτήτης δύο καταστημάτων, αποκάλυψε μιλώντας στο Open TV ότι το τηλέφωνό του δεν έχει σταματήσει να χτυπάει από πελάτισσες που θέλουν να πάρουν... χαρτάκι προτεραιότητας για να καλλωπιστούν!

«Υπάρχουν πολλά ραντεβού ήδη. Μας ζητάνε να κλείσουμε ραντεβού κι έχουμε ήδη από τις 4 Μαΐου πολλά κλεισμένα» εξομολογείται ο κ. Γκιόνης τονίζοντας ότι μόλις κυκλοφόρησε η 4η Μαΐου ως πιθανή ημερομηνία της άρσης των μέτρων πήραν... φωτιά τα τηλέφωνα. Παράλληλα τόνισε ότι «όλα θα εξαρτηθούν βέβαια από το αν θα "ανάψει το πράσινο φως" η επιτροπή κι έχουμε ζητήσει από τις πελάτισσες, αν αλλάξει αυτή η ημερομηνία να καλέσουν οι ίδιες για να μεταθέσουν τα ραντεβού για άλλη ημερομηνία».

Τόνισε δε, ότι είναι αρκετές κι αυτές οι πελάτισσες που «απαιτούν» να πάρουν προτεραιότητα, ωστόσο, προσπαθεί, όπως τονίζει να κρατά τις ισορροπίες και να τηρηθεί η σειρά των ραντεβού.

μέτρα κορονοϊόςπεριοριστικά μέτρακομμωτήριο