Ελλάδα|26.04.2020 12:46
Ληστής μπήκε σε βενζινάδικο στην Πάτρα με χειρουργική μάσκα
NewsroomΜε χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο εμφανίστηκε ο δράστης ένοπλης ληστείας ενός πρατηρίου καυσίμων στην Πάτρα τα ξημερώματα της Κυριακής, 26 Απριλίου.
Σύμφωνα με το tempo24news, η ληστεία έγινε στο βενζινάδικο της συμβολής των οδών Όθωνος Αμαλίας και Φιλοποίμενος στην Πάτρα όπου ο δράστης, φορώντας χειρουργική μάσκα και με την απειλή όπλου, ζήτησε από τον υπάλληλο όλα τα χρήματα.
Ο δράστης άρπαξε τελικά 200 ευρώ και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνες για τον εντοπισμό του.
Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο πρατήριο στην Πάτρα βρίσκεται στο στόχαστρο ληστών.
Διαβάστε ακόμη
- Αδιέξοδο δίχως τέλος: Ο Τραμπ απορρίπτει κατηγορηματικά την πρόταση του Ιράν - «Είναι απαράδεκτη»
- Με ειδική κάψουλα ο επαναπατρισμός του Έλληνα του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό - Αλαλούμ από Γεωργιάδη
- Γκολ ο Ζοάο Μάριο στο 93 και η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδας για το 2026!
- Ισόβια σε γυναίκα που προσέλαβε εκτελεστή να σκοτώσει τον πατέρα του παιδιού της λόγω διαμάχης για την επιμέλεια